上一頁下一頁
發新話題

@ふぉーむメイト 打了幾小時既心得

收藏  |  訂閱
62  27.1k

@ふぉーむメイト 打了幾小時既心得

首先...這次可以講話係最難玩既一次I社H GAME

體位方面....一定要女方有H的氣氛時才會出現

如背後位..同奉任中的轉坐位

而且有D片段..女方會有的圖案之後

你只要來多幾次時將會發生事件

如:換衫果個圖係只要坐係風扇附近之後特殊多幾下就會發生

PS:最低要有2心以上才會發生

而且夜晚去教堂會有支按摩棒,夜晚去牧場會有繩(用了會+M屬性)

當你既女角係心形狀態下攻擊女方/奉任也會加M屬和淫蕩

約會方面最少也要2心才可

係3心後女主會主動的攻擊你而且一早起身那時還會出現69式的幫你(謝會員哇哈哈哈)修改

有雖要的話可以圖文教學

希望各位快D黎交流下

你指既係唔係加手邊果啲心?
同埋其他啲體會要點先出現?
我加手邊成4粒星都無,係唔係要左手邊果啲星?

體位既出現最少要2心
之後會出現女角單一既地方(即係選地方時得一位女角)
係那時你比佢食個氣氛藥(佢就會係氣氛那邊有個心出現)
ps:我既出現法
後背位(條件同上)
係時件中令佢嘖水之後(連續5次同時絕頂外出)
自動進入(不過背後位真係好難出現...)
坐位:
悖是時件後才會出現也要h氣氛係有心的
之後佢會求你同佢咩野
求其係張椅到坐奉任之後可以唔使理佢自動
之後就會出現

而且h氣氛悖可要唔使用藥...只要你同一女角同佢多d講野
做多d行為佢就會求升氣氛

不錯阿

謝謝大大的心得
這game真是很難玩呀
大家一起交流心得吧

除左 棍同 繩之外 仲有咩item:131:

氣氛佢會講乜架???
ARM ARM 同佢同步 2次, 之後佢同我講左 D 野,
但係唔係好明, 所以選左第一行
唔知 ARM 唔 ARM ^^:

引用:
原帖由 carzy鋒 於 2009-5-30 06:40 PM 發表 查看引用來源
除左 棍同 繩之外 仲有咩item:131:
我有個頸圈

引用:
原帖由 Dolphindt 於 2009-5-30 08:21 PM 發表 查看引用來源

我有個頸圈
果個唔係自己整架咩

我比較想知S書同M書邊度有得囉= =....搵黎搵去都係淫書:046: :046:
整緊...1淫1S1M
道具方面望各位幫手補齊

最下面由左開始講解
???=用法不明隨機狀態
我慢藥=吃了會遲鈍
敏感藥=很敏感
爆乳藥細=亞吃了沒什麼改變八云和那羽吃了會變細
爆乳藥大=亞和那羽吃了和八云差不多,八云吃了沒什麼改變
氣氛之藥=加H氣氛
第3行開始全是整衫用的
第4行尾2:
淫之書:好感度2心/3心使用淫穢度100%