同自己家姐或女性朋友講性問題

收藏  |  訂閱
15  1.5k

同自己家姐或女性朋友講性問題

你地會同自己屋企人例如家姐,妹或身邊女性朋友講關於性之類問題嗎?例如分享經驗,問問題之類。

我試過一次係屋企沖涼個陣自己自慰,雖然開住花灑,但後來沖涼出來個時家姐笑住問我點解沖甘耐,一定好舒服啦?我開頭吾明白,但後來先知道家姐原來估到我自己係度搞自己,都幾尷尬。
我結左婚,家姐都試過問我同老公個方面ok吾ok,我開始都吾知點答。

哦.. 原來你家姐咁睇得開同你溝通。

有 d 女仔會主動同男仔講性事添啦... 所以同性講其實並唔尷尬
你反客為主,問返佢覺得點.. 令你覺得唔再驚咪唔怕咯

引用:
原帖由 joeychanchan 於 2014-9-8 08:03 AM 發表 查看引用來源
我試過一次係屋企沖涼個陣自己自慰,雖然開住花灑,但後來沖涼出來個時家姐笑住問我點解沖甘耐,一定好舒服啦?我開頭吾明白,但後來先知道家姐原來估到我自己係度搞自己,都幾尷尬。
我結左婚,家姐都試過問我同老 ...
大家都係女人...又係姐妹
唔係易d傾到咩

你應該問番佢,姐夫勁唔勁?

屋企人好保守,唔講性

引用:
原帖由 特濃咖啡 於 2014-9-9 12:57 AM 發表 查看引用來源
屋企人好保守,唔講性
好有同感!

引用:
原帖由 20120816 於 2014-9-9 01:09 AM 發表 查看引用來源

好有同感!

同家人以外講:smile_o13:

引用:
原帖由 特濃咖啡 於 2014-9-9 01:12 AM 發表 查看引用來源

同家人以外講:smile_o13:
想同你傾下!

引用:
原帖由 joeychanchan 於 2014-9-8 07:58 AM 發表 查看引用來源
你地會同自己屋企人例如家姐,妹或身邊女性朋友講關於性之類問題嗎?例如分享經驗,問問題之類。
我會同我個妹同埋最信任既好朋友傾嫁,不過媽媽同親戚朋友就吾會講啦! 同個妹傾有時會搞笑傾有時認真咁討論,我地既感情都算吾錯既,講真性依樣野吾係個個都可以容易開口同人講,有時可能發生啲事佢吾識處理吾知點做,起碼都知道依啲可以搵我傾,其實我覺得咁樣先係最正確既性教育,起碼我地喺討論既過程中教識左佢最緊要安全依啲野,好公平既佢同我講佢既野,我都會話番我既比佢知,所以依家只要我一話要同朋友去飲野吾反屋企訓,佢都估到發生咩事啦……… Xp

前往最後回覆