向度玩左咁耐,朋友就識到,其他就......

收藏  |  訂閱
11  918

向度玩左咁耐,朋友就識到,其他就......

都向度玩左一段時間,識左幾位女士,都好傾得埋既,仲會同我講佢地自己d秘密比我知,開心同唔開心都會同我傾,不過可惜呀,全部都係同我講明只會同我做朋友,唔會有其他~~~
雖然,做朋友的確都冇咩所謂,不過我最想要既唔係呢種關係囉~~~:smile_o03:

引用:
原帖由 傻瓜基 於 2014-9-14 11:46 AM 發表 查看引用來源
都向度玩左一段時間,識左幾位女士,都好傾得埋既,仲會同我講佢地自己d秘密比我知,開心同唔開心都會同我傾,不過可惜呀,全部都係同我講明只會同我做朋友,唔會有其他~~~
雖然,做朋友的確都冇咩所謂,不過我最 ...
我懂你心情丫、慢慢來啦

有無試約到出街?

:smile_o01: :smile_o01:   咁易既咩 !

樓主應該唔靚仔:fst_013:

各花各眼, 又真係好難講既
引用:
原帖由 dirkkkk 於 2014-9-14 08:45 PM 發表 查看引用來源
樓主應該唔靚仔:fst_013:

只要有恒心
引用:
原帖由 傻瓜基 於 2014-9-14 11:46 AM 發表 查看引用來源

呢D關係追唔到架, 大部份無心插柳, 講緣份
引用:
原帖由 傻瓜基 於 2014-9-14 11:46 發表 查看引用來源

師兄用錯左方法啦…

引用:
你要知道d女仔/人妻真係要d乜?大部份時間,佢地講一套,做一套。你想食女仔/人妻,你要知道佢地真正嘅諗法。

前往最後回覆