上一頁下一頁
發新話題

我係咪飢渴人妻?????(唔係揾SP)

收藏  |  訂閱
56  4.7k

我係咪飢渴人妻?????(唔係揾SP)

結左婚唔夠一年, 有左到而家個仔都4個月喇, 哩排晚晚都好需要咁, 連續幾晚都最少做左2次, 以前唔係咁, 次次都係老公主動, 近排我竟主動話要, 仲話要一路睇AV一路做, 我唔想攪到, 我老公要交差咁同我做, 我可以點:smile_13: :smile_13: :smile_13: :smile_13: :smile_13: :smile_13: ?????

等住爆pm:smile_38:

引用:
原帖由 Hitotsuma 於 2014-8-11 03:12 PM 發表 查看引用來源
結左婚唔夠一年, 有左到而家個仔都4個月喇, 哩排晚晚都好需要咁, 連續幾晚都最少做左2次, 以前唔係咁, 次次都係老公主動, 近排我竟主動話要, 仲話要一路睇AV一路做, 我唔想攪到, 我老公要交差咁同我做, 我可以點:smi ...
有咩可以點,做愛係開心的,唔好有壓力

我驚佢有壓力, 哩幾晚得佢有高潮, 但我仲未有:smile_13: :smile_13: :smile_13: , 跟住佢話我CHER 得太勁:smile_13: :smile_13: :smile_13: :smile_13:

玩下玩具~

你幾大? 女人30如狼似虎
好正常, 叫你老公勤力d

引用:
原帖由 Hitotsuma 於 2014-8-11 03:30 PM 發表 查看引用來源
我驚佢有壓力, 哩幾晚得佢有高潮, 但我仲未有:smile_13: :smile_13: :smile_13: , 跟住佢話我CHER 得太勁:smile_13: :smile_13: :smile_13: :smile_13:
盡量去享受....同老公溝通下現時的感覺

引用:
原帖由 Hitotsuma 於 2014-8-11 03:30 PM 發表 查看引用來源
唔係啦,佢讚緊你咋,唔好諗得太多

引用:
原帖由 大芝野 於 2014-8-11 03:31 PM 發表 查看引用來源
玩下玩具~
其實我都未玩過:smile_40:

引用:
原帖由 空中白羊 於 2014-8-11 03:34 PM 發表 查看引用來源
你幾大? 女人30如狼似虎
好正常, 叫你老公勤力d
年齡係秘密啦:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆