暖男招女 詳細自我介紹

收藏  |  訂閱
38  1.5k

暖男招女 詳細自我介紹

招下人 自我介紹下先

🥰招/尋緣份對象:尋SP/SL
姓別:男
年齡:30
身高:173
體重:肥肥地,但積極減肥,歡迎研究減肥方法:joy::joy:
身形:但都有啲肌肉近期開始操返
:🏻優點:自問有愛心、風趣幽默及有男士風度
星座:雙魚
興趣/簡單自我介紹:
職業:廣告
興趣:
1⃣影相
2⃣拍片
3⃣遊車河  
4⃣行下山
5⃣整野食 (西餐同甜品比較拿手,呢家咩都試下):cake:
6⃣四處食好野
7⃣好鐘意睇戲
8⃣鐘意旅行自駕遊(去過日本,台灣環島遊)
唔會要你出到來要比錢,希望係呢到搵到個啱嘅人

配對要求:

年齡:18-40歲
身材:瘦-小肥
樣貌:不外協,自己都唔係好樣
性生活:自問暖男,未試過有SP,但自問自己口技同手技有一手,之前EX都有讚,試過幫佢潮吹,會尊重大家,前戲一定做足,亦都接受新嘢,識幫人按摩

聯紹方法

有WeChat /TG /whatapps 有興趣PM 我

好有誠意,招sp蹝左,招親會好d

引用:
原帖由 花郎 於 2020-8-27 23:53 發表 查看引用來源
好有誠意,招sp蹝左,招親會好d
最慘無人理我

好少有人好似你咁有心機打

引用:
原帖由 Hannadossel 於 2020-8-29 17:46 發表 查看引用來源
好少有人好似你咁有心機打
但都無人理我

有冇人吖?
????

真係無人理我

E个介紹幾好! 入來給下力! 冇咁快有人理嘅! 等下啦! 好過其他D廢柴po好多了! 我係女一定㨂你呀C兄! 😜😜😜

引用:
原帖由 business2047 於 2020-9-8 19:25 發表 查看引用來源
E个介紹幾好! 入來給下力! 冇咁快有人理嘅! 等下啦! 好過其他D廢柴po好多了! 我係女一定㨂你呀C兄! 😜😜😜
笑咗.....

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-9-8 19:55 發表 查看引用來源
笑咗.....
有感而發呀少女! 我都响度一段時間了, 但見D招親po真係差到冇輪! 个个都冇大腦只係識9痕! 😂😂😂

你估E个世界真係蘯婦淫娃橫行遍地都係咩?! 咁低能嘅男人点㨂得落呀?! 就算找SP咁初步都要用心找㗎!😂😂😂

前往最後回覆