戲院攪嘢

收藏  |  訂閱
37  8.7k

引用:
原帖由 空中白羊 於 2014-8-28 02:05 PM 發表 查看引用來源

堅嘅, 入場後未息燈前, 望吓天花版, 多數係四隻角果度, 一般會係黑色半球體或者係圓柱體兩種
話時話, 邊個咁得閒昅住你吖
咁就係,戲院咁大,边個留意吖,不過同條女去過四次,目的都唔系路睇戲,係要满足我想係戲院扑嘢既引,所以都揾d少人盼既戲同買後面側面既位,每次都以为可以,條女其實都知我想点,即係默許啦我以为,点知臨門己经起一脚都係射唔入

引用:
原帖由 空中白羊 於 2014-8-28 02:05 PM 發表 查看引用來源

堅嘅, 入場後未息燈前, 望吓天花版, 多數係四隻角果度, 一般會係黑色半球體或者係圓柱體兩種
話時話, 邊個咁得閒昅住你吖
咁就係,戲院咁大,边個留意吖,同條女去過四次,目的都唔系睇戲,係要满足我想係戲院扑嘢既引,所以都揾d少人睇既戲同買後面側面既位,每次都以为可以,條女其實都知我想点,即係默許啦我以为,点知臨門己经起脚都係射唔入,心引就係咁,愈得唔到愈想要,每次條女都女濕好想,但寧願同我口爆,係都唔肯就地屌

引用:
原帖由 LinWanBob 於 2014-8-27 03:57 PM 發表 查看引用來源
上次同條女係MK戲院睇戲,場戲好少人睇,我地坐好後,睇睇下見到前幾行側边位有所動作,見條女烏低身,幾分鐘後見佢起番身打側背住坐,然後見條仔又打側身,跟住由小動到愈嚟愈大動作前後係咁`yuk‘, 睇 ...
試過一次甘既奇怪經歷話說有次同個男仔5知傾開的乜問我敢5敢真空出街比佢激兩激我話點會5敢於是淨著件恤裡面咩都冇就甘同佢出街沿途2經好緊張因為裡面全裸之後佢拉我去睇戲睇左10分鐘左右佢問我敢5敢系戲院除晒我地坐最後側面一排佢係外面甘我貪玩試下解開的鈕逐粒解解晒好快甘除左出來即刻好驚遮住前面好緊張好驚但好high之後佢拎走埋我件3擺左係另外張凳我只可以用手遮自己2經濕晒其實

引用:
原帖由 ~_~' 於 2014-8-31 09:40 AM 發表 查看引用來源

試過一次甘既奇怪經歷話說有次同個男仔5知傾開的乜問我敢5敢真空出街比佢激兩激我話點會5敢於是淨著件恤裡面咩都冇就甘同佢出街沿途2經好緊張因為裡面全裸之後佢拉我去睇戲睇左10分鐘左右佢問我敢5敢系戲院除晒我地 ...
咁之後呢?

引用:
原帖由 alstom 於 2014-8-31 09:45 AM 發表 查看引用來源

咁之後呢?

之後真系好驚牙所以叫佢比反件衫我..旦佢5肯..話甘樣幾好丫..我彎晒身盡量用手遮住自己..之後佢申手過來摸我..之後5記得發生咩事哈哈

引用:
原帖由 ~_~' 於 2014-8-31 02:52 PM 發表 查看引用來源

之後真系好驚牙所以叫佢比反件衫我..旦佢5肯..話甘樣幾好丫..我彎晒身盡量用手遮住自己..之後佢申手過來摸我..之後5記得發生咩事哈哈
唔記得:smile_47:

有在戲院玩過震蛋:smile_35: :smile_35:

之後, 緊係搵地方做啦!
引用:
原帖由 ~_~' 於 2014-8-31 02:52 PM 發表 查看引用來源

我試喺戲院就地正法SP:smile_44:

當年做大記年代,同個水吧靚妹係文書房開波就試過,前後門玩齊,口爆完場

前往最後回覆