戲院攪嘢

收藏  |  訂閱
37  8.7k

引用:
原帖由 空中白羊 於 2014-8-28 10:11 AM 發表 查看引用來源

我就見過d侍應, 牛咁眼睇住個cctv, 睇吓有冇野睇
廁所唔係個個房都有嘛
廣州K房好Q大 間間房都有廁所 又抵 2條友埋單1舊人仔唔洗
個k buffet場大香港既幾倍:smile_o13:

引用:
原帖由 老.公仔 於 2014-8-28 10:15 AM 發表 查看引用來源

廣州K房好Q大 間間房都有廁所 又抵 2條友埋單1舊人仔唔洗
個k buffet場大香港既幾倍:smile_o13:
我冇歡樂卡:smile_o03:

引用:
原帖由 LinWanBob 於 2014-8-27 03:57 PM 發表 查看引用來源
上次同條女係MK戲院睇戲,場戲好少人睇,我地坐好後,睇睇下見到前幾行側边位有所動作,見條女烏低身,幾分鐘後見佢起番身打側背住坐,然後見條仔又打側身,跟住由小動到愈嚟愈大動作前後係咁`yuk‘, 睇 ...
我係你地後面睇晒啦

自從上次睇到人地喺戲院扑嘢,而家好似上左引咁,同條女去睇戲都坐最後果行,摸波摷西就指定動作,次次條女都濕晒呻淫好high,口爆都肯,就係唔肯就地,話怕比人見到,其實坐最後好安全,但戲院有冇cctv架,有乜辨法條女肯就地?

自從上次睇到人地喺戲院扑嘢,而家好似上左引咁,同條女去睇戲都坐最後果行,摸波摷西就指定動作,次次條女都濕晒呻淫好high,口爆都肯,就係唔肯就地,話怕比人見到,其實坐最後好安全,但戲院有冇cctv架,有乜辨法條女肯就地?

引用:
原帖由 LinWanBob 於 2014-8-28 11:53 AM 發表 查看引用來源
自從上次睇到人地喺戲院扑嘢,而家好似上左引咁,同條女去睇戲都坐最後果行,摸波摷西就指定動作,次次條女都濕晒呻淫好high,口爆都肯,就係唔肯就地,話怕比人見到,其實坐最後好安全,但戲院有冇cctv ...
係有cctv嘅, 不過好難睇到係邊

引用:
原帖由 空中白羊 於 2014-8-28 11:55 AM 發表 查看引用來源

係有cctv嘅, 不過好難睇到係邊
Oh shit, 真唔真架?咁咪比人睇到晒

回覆 4# 的帖子

正丫喂, 邊間:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 LinWanBob 於 2014-8-28 12:15 PM 發表 查看引用來源

Oh shit, 真唔真架?咁咪比人睇到晒

堅嘅, 入場後未息燈前, 望吓天花版, 多數係四隻角果度, 一般會係黑色半球體或者係圓柱體兩種
話時話, 邊個咁得閒昅住你吖

有cctv由營幕個邊影住的.會睇到

前往最後回覆