上一頁下一頁
發新話題

Del。緣滅

收藏  |  訂閱
2.8k  73.3k

引用:
原帖由 meow_917 於 2020-3-9 12:06 發表 查看引用來源
Good warm day everyone!
午安,呢兩日好濕,搞到個人唔多舒服。

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-3-9 13:35 發表 查看引用來源
午安,呢兩日好濕,搞到個人唔多舒服。
咁要抽抽佢!☺

引用:
原帖由 meow_917 於 2020-3-9 16:54 發表 查看引用來源

咁要抽抽佢!☺
咁咪要畀女女抽下水😆😆

「醫護人員提醒,由於嚟緊回南天了,如果有口罩存貨嘅話,記得打開包裝紙盒,將口罩全部取出,用一個大密實袋包好(最好抽真空), 之後先放返入紙盒收藏,以免受潮。

口罩發霉,唔單止浪費,最重要係唔小心用咗嘅話,就可能會吸入霉菌。」

引用:
原帖由 bigmac人夫 於 2020-3-9 21:45 發表 查看引用來源
「醫護人員提醒,由於嚟緊回南天了,如果有口罩存貨嘅話,記得打開包裝紙盒,將口罩全部取出,用一個大密實袋包好(最好抽真空), 之後先放返入紙盒收藏,以免受潮。

口罩發霉,唔單止浪費,最重要係唔小心用咗嘅話,就可能會吸入霉菌。」 ...
Yes,  thank you for reminder.  I need do it tonight.

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-3-9 17:31 發表 查看引用來源
咁咪要畀女女抽下水😆😆
哇。。。。邊個咁識食?

其實我鐘意同大家吹水,但我又想del 呢個post,  點算,你地有冇人開post 呀?

引用:
原帖由 meow_917 於 2020-3-10 09:20 發表 查看引用來源
其實我鐘意同大家吹水,但我又想del 呢個post,  點算,你地有冇人開post 呀?
我有舖喎,歡迎你入去吹。

引用:
原帖由 meow_917 於 2020-3-10 09:19 發表 查看引用來源

哇。。。。邊個咁識食?
暫時未有,咁你又識唔識食呢?

引用:
原帖由 bigmac人夫 於 2020-3-9 21:45 發表 查看引用來源

口罩發霉,唔單止浪費,最重要係唔小心用咗嘅話,就可能會吸入霉菌。」 ...
多謝巨無霸先生的溫馨提示!

早晨呀!各位,今日天氣好正!人都寧捨醒神!Have a Nice Day!! 繼續閉關趕工!請呀!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆