上一頁下一頁
發新話題

Del。緣滅

收藏  |  訂閱
2.8k  73.2k

回覆 637# meow_917 的帖子

喺呀!要去跑步,一齊跑有伴haha

回覆 634# Bob_Lennon 的帖子

多謝先!口味呢架嘢好快轉😂😂

引用:
原帖由 bigmac人夫 於 2020-2-29 14:50 發表 查看引用來源
多謝先!口味呢架嘢好快轉😂😂
你地太花心

回覆 643# meow_917 的帖子

毛甘嘅事!!不知幾專……,唔開花心點送花俾人

引用:
原帖由 bigmac人夫 於 2020-2-29 23:40 發表 查看引用來源
毛甘嘅事!!不知幾專……,唔開花心點送花俾人
個個男人去滾都話自己專一架wor
專一去識Option A, 專一去識option B....C.....D

曾付出幾多心跳.....

回覆 645# meow_917 的帖子

世事俾妳看透🙈🙈🙈

引用:
原帖由 meow_917 於 2020-3-1 00:04 發表 查看引用來源

專一去識Option A, 專一去識option B....C.....D
所以有另一半既人/人夫人妻溝女最忌話自己專一。
不過人地話自己又唔同喎,因為你不能認,都唔駛否認,一笑置之已經搞掂

引用:
原帖由 meow_917 於 2020-3-1 00:04 發表 查看引用來源

這就是男人和女人的分別!男人會好似打機咁,同一時間會打幾隻game,當爆機後隻game就會放埋一邊,又再專注另一款遊戲直到爆機為止...

引用:
原帖由 Bob_Lennon 於 2020-3-1 12:19 發表 查看引用來源

這就是男人和女人的分別!男人會好似打機咁,同一時間會打幾隻game,當爆機後隻game就會放埋一邊,又再專注另一款遊戲直到爆機為止...
HAHA, 我識唔少女仔Fd都係會同一個男人係SL, 但又會Keep住同其他男人好close, 只係"唔會咁易"轉人, 但冇話唔會轉人喎, 去到一個位, 好多時會同時一腳踏幾船, 只係未必上床咁解。不過當個SL做左D野令女既不滿, 就會好易被人放埋一邊, 然後轉GAME, 咁邊個有幸可以同女既一齊打尼個成人GAME, 就要睇邊個男人有本事令個女人心動, 記住, 係心動, 而唔係CHING單方面付出, 單方面付出果D叫兵

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆