上一頁下一頁
發新話題

Del。緣滅

收藏  |  訂閱
2.8k  73.0k

回覆 450# meow_917 的帖子

又唔喺嘅!妳未遇上到要嘅人同埋過到自己果関遮

引用:
原帖由 meow_917 於 2020-2-24 23:34 發表 查看引用來源

試左?冇呀,都係咁,冇乜人值得我再鐘意
師姐,其實可以試下同人交往時間耐D, 知道下對方興趣.....

引用:
原帖由 bigmac人夫 於 2020-2-25 01:12 發表 查看引用來源
又唔喺嘅!妳未遇上到要嘅人同埋過到自己果関遮
或者吧。。。慢慢揀

引用:
原帖由 公司小獅子 於 2020-2-25 07:00 發表 查看引用來源

師姐,其實可以試下同人交往時間耐D, 知道下對方興趣.....
其實都係架,慢慢睇真d 每人個性。。。暫時果d 都好gentle.

水瓶女人都係煩架喇,鐘意斯文佬但又嫌悶。鐘意激情又覺得佢心急。😂😂😂😂好難捉摸呀

引用:
原帖由 meow_917 於 2020-2-25 07:47 發表 查看引用來源

其實都係架,慢慢睇真d 每人個性。。。暫時果d 都好gentle.

水瓶女人都係煩架喇,鐘意斯文佬但又嫌悶。鐘意激情又覺得佢心急。😂😂😂😂好難捉摸呀 ...
咁你試下鐘意運輸佬,粗佬得黎又有激情

引用:
原帖由 meow_917 於 2020-2-24 23:39 發表 查看引用來源

多謝你,其實我都係個好普通華人女性。對sex 有保留,唔希望咁隨便。只係想1on 1 咁畀兩情相悅既人。可惜身份問題,唔容許投入太多,所以揾到一個彼此欣賞愛惜既唔易 ...
身份問題? 已婚人妻?

引用:
原帖由 公司小獅子 於 2020-2-25 07:57 發表 查看引用來源

咁你試下鐘意運輸佬,粗佬得黎又有激情
我鐘意男人著恤衫架

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-2-25 11:12 發表 查看引用來源
身份問題? 已婚人妻?
人地阿媽,人地老婆

引用:
原帖由 meow_917 於 2020-2-25 12:48 發表 查看引用來源

我鐘意男人著恤衫架
鐘意出街著恤衫,是應該的,最緊要滿足同配合另一半,咁先開心

引用:
原帖由 meow_917 於 2020-2-25 07:47 發表 查看引用來源

水瓶女人都係煩架喇,鐘意斯文佬但又嫌悶。鐘意激情又覺得佢心急。😂😂😂😂好難捉摸呀 ...
睇住你O既回覆就好似自己答緊野咁....
我同你好似.....
我PM你可以嗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆