上一頁下一頁
發新話題

做愛時講淫野....

收藏  |  訂閱
111  16.2k

引用:
原帖由 hateb6 於 2014-7-15 02:00 發表 查看引用來源

我會話:老公,我好愛你,好舒服,你好勁。

我老公會話:老婆,我好愛你,好舒服,你好正,你好滑呀。

我唔接受講粗口囉,尊重對方,愛對方,唔會好似樓主咁講嘢囉(在於我立場),唔代表其他人唔會 ...
試下之後你可能會更加High!!

引用:
原帖由 ronja 於 2014-7-15 03:23 AM 發表 查看引用來源

我諗唔會囉,如果對方咁講,我會即刻叫佢停,之後著衫走囉。

試下之後你可能會更加High!!

早晨呀

早晨呀

引用:
原帖由 hateb6 於 2014-7-15 08:25 發表 查看引用來源

如果你老公講呢??

引用:
原帖由 ronja 於 2014-7-15 10:56 AM 發表 查看引用來源

如果你老公講呢??
邊個都唔得。

唔知點解,我唔太享受聽到女性講廣東話粗口。淫語反而OK。

好似:

“睇住我啜爆你條腸”

“好鐘意玩你兩個大蛋蛋呀,你唔乖我煮咗佢哋嚟食,唔知好唔好味呢?”

“儲咗成個禮拜,check吓有幾多精先”

國語粗口都麻麻地。除非係用台灣女仔嘅嗲嗲腔。

引用:
原帖由 guthrie 於 2014-7-15 11:25 AM 發表 查看引用來源
唔知點解,我唔太享受聽到女性講廣東話粗口。淫語反而OK。

好似:

“睇住我啜爆你條腸”

“好鐘意玩你兩個大蛋蛋呀,你唔乖我煮咗佢哋嚟食,唔知好唔好味呢?”

“儲咗成個禮拜 ...
做愛嗰陣我唔係好鐘意用"腸, 蛋, 食, 鮑魚"之類既字....調情FLIRT既時候呢D字比較好

引用:
原帖由 hateb6 於 2014-7-15 11:03 AM 發表 查看引用來源

邊個都唔得。
睇住一個女仔忘形地講粗鄙既說話 (當然個女仔本身唔係粗口爛舌)..睇住佢既釋放去盡我會有一種難而形容既快感...
男仔講粗口MA....其實都可以溫柔地講..鼓勵試下!! 例如

"老婆....你今日好正, 我好想X你"
"你個X夾得我碌X好正好舒服"
"老婆你同我做愛比我X嗰陣個樣好SEXY 好靚"
"老婆我好而家好HIGH同就黎黎, 我可唔可以好大力咁X你AH?"

我以前會講:
問佢,舒唔舒服呀,我好舒服呀
問佢,夠唔夠入,要唔要大力D (佢一定叫再快D入D)
問佢,我想射呀,可唔可以射呀 (佢一定話唔準住呀~)
佢就會講:
女上時,BABE射比我,快D射比我
女上時,佢高潮時會,好痺呀,唔準旭呀~~(加狂嗌)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆