上一頁下一頁
發新話題

Del。緣滅

收藏  |  訂閱
2.8k  74.4k

引用:
原帖由 主版z 於 2020-8-10 20:15 發表 查看引用來源
咁你都知...唔通你就係佢
你用"引用"吧。。。。我唔想揾返d history...... 唔好再按"回覆"喇

引用:
原帖由 a168 於 2020-8-10 19:47 發表 查看引用來源

海鮮下先😎
D 蝦好靚呀

引用:
原帖由 meow_917 於 2020-8-11 11:45 發表 查看引用來源

D 蝦好靚呀
😆😆早晨姐姐,今天下雨,個風係附近。😅

午安呀!各位。今日又係忙碌嘅一天。

Good morning everyone,  今日要返公司呀!天色和我心情一樣差。。。。
明明我已經將自己時間排到密密麻麻,筋疲力盡

但總有時間思緒去諗舊人舊事,點呀。。。。我開始好自責。

附件

引用:
原帖由 meow_917 於 2020-8-12 09:44 發表 查看引用來源
Good morning everyone,  今日要返公司呀!天色和我心情一樣差。。。。

但總有時間思緒去諗舊人舊事,點呀。。。。我開始好自責。 ...
點解要自責?

其實妳係咪搞錯咗呢?時間排到密麻麻係唔會令到妳唔去再諗昔日的人和事喎!

只要妳一日放唔低又唔甘心,呢d思緒只會永遠纏住妳......就像黑洞將妳吸住。

早晨!Have a Good Day!!
引用:
原帖由 meow_917 於 2020-8-12 09:44 發表 查看引用來源

但總有時間思緒去諗舊人舊事,點呀。。。。我開始好自責。 ...

引用:
原帖由 anthonychan 於 2020-8-12 09:56 發表 查看引用來源
點解要自責?
會諗,我做錯d 乜
我有好多不足?

引用:
原帖由 Bob_Lennon 於 2020-8-12 10:44 發表 查看引用來源
其實妳係咪搞錯咗呢?時間排到密麻麻係唔會令到妳唔去再諗昔日的人和事喎!

只要妳一日放唔低又唔甘心,呢d思緒只會永遠纏住妳......就像黑洞將妳吸住。

早晨!Have a Good Day!!

...
我令自己攰到斷晒電。。。身體精神透支,以為會好d. 其實我冇咩話甘唔甘心,因為我連呢樣野都無資格。

引用:
原帖由 meow_917 於 2020-8-12 11:07 發表 查看引用來源

會諗,我做錯d 乜
我有好多不足?
有時好多人和事都唔到自己控制掌握
未必系妳嘅問題  如果輓救唔到嘅  米順其自然囉
勉强米自己辛苦  同埋冇結果 何必呢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆