上一頁下一頁
發新話題

Del。緣滅

收藏  |  訂閱
2.8k  74.3k

單身中年男人一個,鍾意食,不過一個人,唔叫得幾多嘢食。吹水可以,50+架啦

引用:
原帖由 nopartner 於 2020-8-4 23:04 發表 查看引用來源
單身中年男人一個,鍾意食,不過一個人,唔叫得幾多嘢食。吹水可以,50+架啦
點解咁寂寞?你鐘意食咩先。。。。

我改左subject,  唔知大家會唔會唔識入黎呢?
其實係同自己講唔一定要鐘意咁佬既男人(40~49) 。發掘下身邊的小鮮肉(其實暫時都係同年) ,都好sweet 好細心。點解要畀個框框自己呢,年紀細過自己又點,大過自己又點?疼愛我就好了,right?

本來都沒有突別想念日本,最近會多左諗!但都係一家大細去最開心!☺ >>>>>最近心心眼的小鮮肉

附件

回覆 2373# meow_917 的帖子

我覺得你講得好岩,年齡不能距離兩顆相愛的心,但系性格和相處方便就要長時間去磨合和適應了

引用:
原帖由 meow_917 於 2020-8-5 02:52 發表 查看引用來源
我改左subject,  唔知大家會唔會唔識入黎呢?
其實係同自己講唔一定要鐘意咁佬既男人(40~49) 。發掘下身邊的小鮮肉(其實暫時都係同年) ,都好sweet 好細心。點解要畀個框框自己呢,年紀細過自己又點,大過自己又點?疼愛我就好 ...
佐籐健🤔🤔🤔天堂醫生定緋村劍心

早晨呀!喵姐,各位。

爭d唔識路入嚟!不過妳個招牌心情又令我想起妳呢!哈哈!冇摸錯隔離呢~~

年齢從來只是數字,可能妳對某個年齡範圍嘅男人太有憧憬了!但實際情況我相信妳領教和中伏不少了.......

30歲,已婚

其實呢加好多雖然可能細個過女仔,但思想都唔係幼稚丫

引用:
原帖由 meow_917 於 2020-8-4 22:29 發表 查看引用來源

都好好聽,嗓音很獨特。。。
agree that her voice is really special, and attractive, and i like it so much
just that the recent Cantonese songs can't really get that out
she performs better in Mandarin songs

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-8-5 08:38 發表 查看引用來源
佐籐健🤔🤔🤔天堂醫生定緋村劍心
天堂浬。。。☺

coolman ,很合喵姐口胃

引用:
原帖由 meow_917 於 2020-8-5 11:26 發表 查看引用來源

天堂浬。。。☺

coolman ,很合喵姐口胃
咁你追晒套劇未🤣🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆