上一頁下一頁
發新話題

Del。緣滅

收藏  |  訂閱
2.8k  74.2k

引用:
原帖由 a168 於 2020-7-30 19:54 發表 查看引用來源
自從入左黎,收到唔少pm,麻煩唔好pm我,我係路過一下,係姐姐個post搵靈感😆😆,所以唔想回所有男網友pm呀~
估唔到你係師姐

引用:
原帖由 a168 於 2020-7-30 19:54 發表 查看引用來源
自從入左黎,收到唔少pm,麻煩唔好pm我,我係路過一下,係姐姐個post搵靈感😆😆,所以唔想回所有男網友pm呀~
E度女唔多! cdrom一見女就會喪 pm 㗎! 喪C一樣😂😂😂

我地再努力同姐姐個post打打氣先。

回覆 2232# business2047 的帖子

你見咁多人自推post 就知啦。😂

引用:
原帖由 a168 於 2020-7-30 12:51 發表 查看引用來源

彈出彈入。。。

政府痴左

明天有返dd希望,但都慘慘。。。
政府係低架啦,不過又睇下啲所謂專家係咪靠害先。

附件

早晨!Happy Friday!!!

引用:
勁喎,路過都有pm.  一定係d 人過晒畀你,冇人pm 我!☺

引用:
原帖由 a168 於 2020-7-30 21:54 發表 查看引用來源
我地再努力同姐姐個post打打氣先。
我都未準備瓜柴,唔駛打氣既

單純一個淨土,唔講咸野既吹水post 啫,唔錯唔錯!☺ d 人咪話愛回家咁囉。日日都會見下,不痛不癢咁嗲幾句!

引用:
原帖由 meow_917 於 2020-7-31 11:00 發表 查看引用來源

勁喎,路過都有pm.  一定係d 人過晒畀你,冇人pm 我!☺
🤭🤭姐姐係咪要,有好野pm你比你,我真係唔洗要喇。。。😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆