上一頁下一頁
發新話題

Del。緣滅

收藏  |  訂閱
2.8k  74.1k

回覆 2083# meow_917 的帖子

慢,就可以沿途睇下風景,思考下自己想諗嘅野。

快,就係對自己嘅挑戰,鍛鍊下忍耐同堅持,又或者有時係情緒嘅發洩。

樓主可以WFH?莫非政府人員?

所以我好感恩,暫時都未遇過寂寞的時刻,亦唔希望會遇到。
引用:
原帖由 meow_917 於 2020-7-22 11:43 發表 查看引用來源

所以寂寞呢個議題幾歲都要學習去忍耐接受。

引用:
原帖由 glock19B2 於 2020-7-22 11:59 發表 查看引用來源
慢,就可以沿途睇下風景,思考下自己想諗嘅野。

快,就係對自己嘅挑戰,鍛鍊下忍耐同堅持,又或者有時係情緒嘅發洩。
你講得好啱!
當日心情,濕度天氣,風向都非常影響每次跑既表現。我最怕濕度高時跑,d 汗焗住,透唔到氣咁滯。

引用:
原帖由 glock19B2 於 2020-7-22 12:04 發表 查看引用來源
樓主可以WFH?莫非政府人員?
Mnc 公司,不嬲好care free

間中平日都可遲返/早走,同上司單聲就ok,特長lunch time.  人工就麻麻,但勝在hea 同free.  有秘撈啱晒!

哈哈!慢慢嘆下lunch非常好吖!平時我就趕頭趕命,半個鐘食飽飽就閃了!

噚日就食咗個差不多兩個鐘嘅tea,呢d先係生活呢!
引用:
原帖由 meow_917 於 2020-7-22 12:13 發表 查看引用來源

Mnc 公司,不嬲好care free

間中平日都可遲返/早走,同上司單聲就ok,特長lunch time.  人工就麻麻,但勝在hea 同free.  有秘撈啱晒!

引用:
原帖由 Bob_Lennon 於 2020-7-22 12:08 發表 查看引用來源
所以我好感恩,暫時都未遇過寂寞的時刻,亦唔希望會遇到。

哈哈, 禾都有同感! 要感恩! 啱feel嘅人一個接一個! 😹😹😹

不想剖析你為何會厭舊
亦沒有資格憎你放開手
今天得我如常映院內逗留
殘像應該怎去補救
然而內疚時時亦有
對你固執那有岀口.
.
.
好掛住你,你好嘛?不過,你已不屑出現我生命中了

附件

original (1).jpg (20.67 KB)

original (1).jpg

回覆 2115# meow_917 的帖子

Multinational Corporation?

引用:
原帖由 meow_917 於 2020-7-22 14:43 發表 查看引用來源
不想剖析你為何會厭舊
亦沒有資格憎你放開手
今天得我如常映院內逗留
殘像應該怎去補救
然而內疚時時亦有
對你固執那有岀口.
.
.
好掛住你,你好嘛?不過,你已不屑出現我生命中了 ...
男人係最拖拖拉拉嘅動物! 咁都決定要走頭, 你都唔使再多想了, 傻女! 🙄🙄🙄

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆