上一頁下一頁
發新話題

Del。緣滅

收藏  |  訂閱
2.8k  74.1k

引用:
原帖由 a168 於 2020-7-21 20:38 發表 查看引用來源

所以要學習放下。加油,樓主7個月,還掛住,如果是我,我不知不覺忘掉了。
有時唔係一時三刻可以忘記既。。。多愁善感既女人其實好傻又好自虐。

引用:
原帖由 meow_917 於 2020-7-21 22:34 發表 查看引用來源

有時唔係一時三刻可以忘記既。。。多愁善感既女人其實好傻又好自虐。
我早你幾個月是好單

之後係第二度,搵唔同既網友,搵到少少答案,心情終於好返dd,現在有dd新目標,所以忘記一下,指係一下,腦有時都浮住的,訓醒又一日,可能太多野做,之後,掛住不停工作,或者你搵一日大喊一場,心情會更加好。😊👍

回覆 2101# meow_917 的帖子

唔通你都係雙魚?haha~

無問獅子雙魚前面有沒有驚喜

冇記錯喵姐好似係水瓶姐姐嚟㗎~~
引用:
原帖由 lonelylonelyme 於 2020-7-22 09:35 發表 查看引用來源
唔通你都係雙魚?haha~

早晨呀!喵姐和各位。

噚日約咗個好朋友去探訪她的一位親戚,一位獨居長者。從言談間講到太太時,偶然在午夜夢迴中都會夢見她,那份思念那份愛,令我感動之餘又帶點傷感呢!當只剩下一人生活,那份寂寞、孤獨、無奈的心情,真教人唏噓呢!(孤獨老人真係好需要別人嘅問候和關懷)

引用:
原帖由 Bob_Lennon 於 2020-7-22 10:46 發表 查看引用來源
早晨呀!喵姐和各位。

噚日約咗個好朋友去探訪她的一位親戚,一位獨居長者。從言談間講到太太時,偶然在午夜夢迴中都會夢見她,那份思念那份愛,令我感動之餘有帶點傷感呢!當只剩下一人生活,那份寂寞、孤獨、無奈的心情,真教人唏 ...
這是愛情。

回覆 2107# a168 的帖子

今日咁感性 講D開心野啦 唔好回頭向前看

引用:
原帖由 Bob_Lennon 於 2020-7-22 10:33 發表 查看引用來源
冇記錯喵姐好似係水瓶姐姐嚟㗎~~

Bob 叔好記性! ♡

引用:
原帖由 Bob_Lennon 於 2020-7-22 10:46 發表 查看引用來源
早晨呀!喵姐和各位。

噚日約咗個好朋友去探訪她的一位親戚,一位獨居長者。從言談間講到太太時,偶然在午夜夢迴中都會夢見她,那份思念那份愛,令我感動之餘有帶點傷感呢!當只剩下一人生活,那份寂寞、孤獨、無奈的心情,真教人唏 ...
所以寂寞呢個議題幾歲都要學習去忍耐接受。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆