上一頁下一頁
發新話題

Del。緣滅

收藏  |  訂閱
2.8k  72.9k

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-1-29 22:20 發表 查看引用來源
逃避雖可恥但有效,突然諗起呢套日劇.....。
有套咁既名日劇?

引用:
原帖由 晞文 於 2020-1-29 23:03 發表 查看引用來源

愛係盲目🤷🏻‍♀️
有時回想係多可笑🤮
都係架,若干年後,就覺得什麼都不是

引用:
原帖由 meow_917 於 2020-1-29 23:50 發表 查看引用來源

有套咁既名日劇?
all men love the watch this Japanese drama,  hah

人既感情會隨著經驗去改變,你自己可能唔覺。20歲既你同30歲既你可能已經完全唔同咗。有時, 係咪真係要搵一個好夾既人呢? 就好似人生一樣,太平順就會無咗起伏,失去激情。。。。咁同條鹹魚有乜分別呢?

以上係個人觀點,不喜勿插,謝!

引用:
原帖由 meow_917 於 2020-1-29 23:50 發表 查看引用來源

有套咁既名日劇?
2016年冬季神劇,未睇過真係要睇,尤其片尾曲隻舞曾經瘋魔一時。

附件

Screenshot_20200131-080832_Samsung Internet.jpg (456.29 KB)

Screenshot_20200131-080832_Samsung Internet.jpg

引用:
原帖由 kcreric 於 2020-1-31 04:05 發表 查看引用來源
人既感情會隨著經驗去改變,你自己可能唔覺。20歲既你同30歲既你可能已經完全唔同咗。有時, 係咪真係要搵一個好夾既人呢? 就好似人生一樣,太平順就會無咗起伏,失去激情。。。。咁同條鹹魚有乜分別呢? ...
我認同你部份觀點。

好似大家本身都已經有另一半,當初好夾先過到人世,耐左就如白開水。揾一個唔夾既,嘈交唔開心,衰過屋企果個,偷跳既意義何在?(利申:無人同我嘈交。。。)

夾唔夾,試左先知,唔夾勉強無幸福呀ching.

我只會找一個我欣賞既人去鐘意,而他亦懂珍惜我的,就這樣簡單

引用:
原帖由 meow_917 於 2020-1-31 23:51 發表 查看引用來源

我認同你部份觀點。

好似大家本身都已經有另一半,當初好夾先過到人世,耐左就如白開水。揾一個唔夾既,嘈交唔開心,衰過屋企果個,偷跳既意義何在?(利申:無人同我嘈交。。。)

夾唔夾,試左先知,唔夾勉強無幸福呀ching.

我只會 ...
人心易變,想法簡單但真正做卻一點不簡單。
活在充滿誘惑的世界,又有幾多人可以堅持不受誘惑,尤其係男人。

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-2-1 14:21 發表 查看引用來源
人心易變,想法簡單但真正做卻一點不簡單。
活在充滿誘惑的世界,又有幾多人可以堅持不受誘惑,尤其係男人。
花心,不止於男士,女士都可以既!🤫

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-1-31 08:10 發表 查看引用來源
2016年冬季神劇,未睇過真係要睇,尤其片尾曲隻舞曾經瘋魔一時。
你講完,我都有search 下,係幾得意既

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆