上一頁下一頁
發新話題

Del。緣滅

收藏  |  訂閱
2.8k  74.1k

引用:
原帖由 Bob_Lennon 於 2020-7-20 10:11 發表 查看引用來源
早晨呀!各位。
早晨Bob叔叔😆

附件

早晨呀!a168姐姐。XDDD

應該是午安了!哈哈!
引用:
原帖由 a168 於 2020-7-20 12:02 發表 查看引用來源

早晨Bob叔叔😆

引用:
原帖由 Bob_Lennon 於 2020-7-20 11:56 發表 查看引用來源
早晨呀!喵姐。冇乜嘢都唔好出嚟喇!好危險呢~~

今日返左公司啦,黎緊星期4 再返喇。。。。今日做到好攰,半死。不過仲想去跑步。

要處理兩個帖,又要跑步,好充實!

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-7-20 19:01 發表 查看引用來源
要處理兩個帖,又要跑步,好充實!
我唔駛點follow 丫,bob 叔同A 小姐推post,  我只係食花生!
跑步係對自己的約定,唔關事。講返,今日雖是monday 兼無風,  但我竟然唔blue, 每km仲跑得好regularly,  維持到個 rhythm ! 雖然冇突破最快pacing, 但5km 順利達標。今晚特別留意到自己個呼吸聲唔大唔辛苦,輕鬆!很正!

回覆 1# meow_917 的帖子

你好啊,与你同岁得唔得啊?

引用:
原帖由 meow_917 於 2020-7-20 23:03 發表 查看引用來源

我唔駛點follow 丫,bob 叔同A 小姐推post,  我只係食花生!
跑步係對自己的約定,唔關事。講返,今日雖是monday 兼無風,  但我竟然唔blue, 每km仲跑得好regularly,  維持到個 rhythm ! 雖然冇突破最快pacing, 但5km 順利達 ...
漸入佳境喎,好事👍
煮我就唔在行,食又唔係好知味道,我得閒還是係呢邊推下post算。😑

回覆 2085# meow_917 的帖子

妳最快pacing 幾多,純八掛下😂唔好介意。

引用:
原帖由 glock19B2 於 2020-7-21 07:16 發表 查看引用來源
妳最快pacing 幾多,純八掛下😂唔好介意。
我係jogging,  唔係running,  所以5"10 最快

回覆 2089# meow_917 的帖子

Jogging 5:10其實都好快。
真心

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆