上一頁下一頁
發新話題

Del。緣滅

收藏  |  訂閱
2.8k  73.8k

我就冇你咁勤力,以急步行當運動。
而家泳池重開後又可以去下游水。
引用:
原帖由 uncleblue 於 2020-5-21 12:47 發表 查看引用來源

係呀~
我呢D年紀要郁動多D先得~
先唔好講體型~
總之運動最好要keep住做~
多謝您~

引用:
原帖由 meow_917 於 2020-5-21 14:52 發表 查看引用來源

你令我想pm 你add 你。。。。
好呀~

引用:
原帖由 meow_917 於 2020-5-21 14:56 發表 查看引用來源

愛與痛很相襯
我就係鍾意一路聽歌一路睇住D歌詞~
有好多時都可以令人夭心夭肺~
痛得入肉~
一首歌可以loop一晚~

引用:
原帖由 Bob_Lennon 於 2020-5-21 15:40 發表 查看引用來源
我就冇你咁勤力,以急步行當運動。
而家泳池重開後又可以去下游水。

急步我即刻諗起運動場d 大叔!成日阻住d line.....

引用:
原帖由 小姓蕭 於 2020-5-21 15:23 發表 查看引用來源
落雨仲要落多幾多日
香港d 雨係咁,一落就細細碎碎一整天!

引用:
原帖由 leechi1978 於 2020-5-21 15:38 發表 查看引用來源
原來喵姐是感性形,多愁善感,感情豐富,令我想二零歲時的情情,塔塔,事後境回望,雖然混亂咗幾年,但完全唔覺嘥時間,因為,是愛,是恨,是錯,是對,始終經歷過,感受過,.......老時回憶也不错 ...
反而呢一句,我諗起,我同爸爸的關係。

引用:
原帖由 uncleblue 於 2020-5-21 16:12 發表 查看引用來源

我就係鍾意一路聽歌一路睇住D歌詞~
有好多時都可以令人夭心夭肺~
痛得入肉~
一首歌可以loop一晚~
Same..... wfh 果時,我在房播,已唔係好大聲。佢都話:究竟你首歌repeat once 到幾時,好煩。。。。

哈哈哈哈!原來大叔咁可惡!
引用:
原帖由 meow_917 於 2020-5-21 16:48 發表 查看引用來源

急步我即刻諗起運動場d 大叔!成日阻住d line.....

好正呀,呢個好笑。。。。。睇完硬晒。。。個拳頭!

附件

算把喇!妳做呢d表情實在太駭人了!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆