上一頁下一頁
發新話題

Del。緣滅

收藏  |  訂閱
2.8k  73.8k

引用:
原帖由 meow_917 於 2020-5-20 17:39 發表 查看引用來源
今日喵姐心情很好,有冇人想見我個樣!(快閃會删圖!)
私下收軍糧得唔得先,有我要啊!😉😉

520 version , here we go !

附件

心情好有福利派。
引用:
原帖由 meow_917 於 2020-5-20 17:39 發表 查看引用來源
今日喵姐心情很好,有冇人想見我個樣!(快閃會删圖!)

引用:
原帖由 meow_917 於 2020-5-20 17:48 發表 查看引用來源
睇見快閃圖都感覺到你今日心情超靚。👍👍

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-5-20 17:43 發表 查看引用來源
如果係講「愛情」的愛,我已經唔見咗,剩下只有「愛惜」某一個重要的人。有d嘢我覺得沉默勝過千言萬語,也許女人喜歡聽情話,不過我喜歡做多過講,實際d。 ...
無論乜嘢「愛」。行動是必然的,但講出嚟同樣重要。

今日果然好心情喎!最尾嗰張由心底裡笑出嚟呢!Yeah!!!!
引用:
原帖由 meow_917 於 2020-5-20 17:48 發表 查看引用來源

小心今晚爆pm喎!哈哈哈哈!

引用:
原帖由 uncleblue 於 2020-5-20 16:50 發表 查看引用來源

妳仲有2年幾慢慢操都得喇~
我就得翻3個月咋~
我直頭比D friend話我姿整添喇~
我話係注重儀表啫~
arm arm cham cham咁我唔得架~
我一星期跑3晚加2晚gym星期六仲去做yoga添~
估都估唔到自己可以有咁大決心+恆心~ ...
就算唔達標,朝著呢個方向嘅話總有一天願望會達成的。
努力加油喇!

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-5-20 17:51 發表 查看引用來源
睇見快閃圖都感覺到你今日心情超靚。👍👍
其實我在乎果位,今日回我所有mesg just like a dog shit.

不過我朋友介紹我聽左首非常輕快既歌,感覺好青春好快樂!(loop 左整個下午!)

其實開心好簡單!

引用:
原帖由 Bob_Lennon 於 2020-5-20 17:53 發表 查看引用來源

無論乜嘢「愛」。行動是必然的,但講出嚟同樣重要。
老派思想,愛呢個字唔會咁容易講出口。🤐

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆