上一頁下一頁
發新話題

Del。緣滅

收藏  |  訂閱
2.8k  73.7k

引用:
原帖由 uncleblue 於 2020-5-20 11:44 發表 查看引用來源

我錫到我隻衰貓燶呀,成日都要聞下佢摸住佢,不過佢好衰架,佢黐我就得我黐佢就唔得~
雖然佢係普通唐貓,但對我黎講係我心肝寶貝~
我都好鐘意聞我隻喵架!☺ 好耐唔沖涼,但都覺得佢係香既!

每隻動物無分貴賤都係每個主人的寵兒!在家的永遠是個寶,浪浪就慘lu....

引用:
原帖由 leechi1978 於 2020-5-20 13:02 發表 查看引用來源

E,就係爬開你的文,俾我的感覺是外冷内热,串嘴得来有point 有内容,至於你保唔保守,我唔知,呢様要今晚帮我问下你老公.......哈哈
另,越来越熱鬦,半日無上,差D揾唔返你的答复 ...
嗯,都幾了解我咁,哈哈!咁你繼續深入d 了解下啦!

引用:
原帖由 meow_917 於 2020-5-20 14:02 發表 查看引用來源

我都好鐘意聞我隻喵架!☺ 好耐唔沖涼,但都覺得佢係香既!

每隻動物無分貴賤都係每個主人的寵兒!在家的永遠是個寶,浪浪就慘lu....
我隻喵喵個口有時好臭架,我會一路話佢臭屎但又一路繼續聞~
只要妳鍾意佢,妳就會包容佢,人同動物都一樣~
就黎又話會落雨,做浪浪真係幾慘~

引用:
原帖由 uncleblue 於 2020-5-20 14:25 發表 查看引用來源

我隻喵喵個口有時好臭架,我會一路話佢臭屎但又一路繼續聞~
只要妳鍾意佢,妳就會包容佢,人同動物都一樣~
就黎又話會落雨,做浪浪真係幾慘~
我屋企果邊好多人餵浪浪架!都算有温飽!

引用:
原帖由 meow_917 於 2020-5-20 14:32 發表 查看引用來源

我屋企果邊好多人餵浪浪架!都算有温飽!
我夜晚落街去跑步都見到好多街坊餵佢地,好鬼嗲既~有D又想親妳但又似好驚咁,只會依依不捨離遠望住妳~

今日見到有個「包、剪、揼」post,再加上自己嘅文字咋!
引用:
原帖由 meow_917 於 2020-5-20 09:44 發表 查看引用來源

Bob 叔你抄邊段article 架?!hahaha

妳家人有口福喇!
引用:
原帖由 meow_917 於 2020-5-20 09:46 發表 查看引用來源

我成家每星期都做我白老鼠
This weekend 想挑戰outback 黑麥包

其實面皮夠厚,又唔怕肉麻就得㗎喇!簡單d講就係要有「愛」。
引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-5-20 10:16 發表 查看引用來源
呢d說話我真係講唔出口,我呢d無情趣又無養份的叔叔,都係返結界生活吧!

引用:
原帖由 uncleblue 於 2020-5-20 14:41 發表 查看引用來源

我夜晚落街去跑步都見到好多街坊餵佢地,好鬼嗲既~有D又想親妳但又似好驚咁,只會依依不捨離遠望住妳~
唔通你有陣喵味?!
我都有跑步架!keep going !!!

引用:
原帖由 meow_917 於 2020-5-20 15:09 發表 查看引用來源

唔通你有陣喵味?!
我都有跑步架!keep going !!!
臭汗味就有~

我有個目標就係半百之前減左個肚腩~
如果有DD腹肌就仲好添啦~
眼見好多朋友係40未夠已經好似放棄自己咁暴飲暴食~
我就唔得啦我咁貪靚~
呢排我都好努力架~
大家都加油啦要~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆