上一頁下一頁
發新話題

Del。緣滅

收藏  |  訂閱
2.8k  73.7k

引用:
原帖由 Sssacefishing 於 2020-5-20 09:26 發表 查看引用來源
人揀你,你揀人😅
外表啱,內在又未必啱
Size啱,耐力又未必啱🤣⋯⋯

不過尋覓過程最過引,個心15,16咁
Size ? 耐力?ai...... 你講緊咩呢。。。。

引用:
原帖由 Bob_Lennon 於 2020-5-20 09:36 發表 查看引用來源

哈哈!只係有人喜歡做實驗,又有人甘願做白老鼠啫!XDDD
我成家每星期都做我白老鼠
This weekend 想挑戰outback 黑麥包

回覆 1591# meow_917 的帖子

估成個過程,由相識》見面〉到接觸😅

引用:
原帖由 Bob_Lennon 於 2020-5-20 09:25 發表 查看引用來源
由細到大我哋玩嘅遊戲「包、剪、揼」,其實咪就係520。真愛就係咁單純和真摯。

2020520 愛你愛你我愛你。
呢d說話我真係講唔出口,我呢d無情趣又無養份的叔叔,都係返結界生活吧!

引用:
原帖由 Sssacefishing 於 2020-5-20 09:47 發表 查看引用來源
估成個過程,由相識》見面〉到接觸😅
你按"引用" 咁樣留會好d,  因為我有時唔知點追索上文。唔好按"回覆"

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-5-20 10:16 發表 查看引用來源
呢d說話我真係講唔出口,我呢d無情趣又無養份的叔叔,都係返結界生活吧!
內涵,修養,談吐。由時間,興趣,閱讀浸出黎既。隨年紀會修練到,加油!

潛台辭:bob 叔老 ☺

引用:
原帖由 meow_917 於 2020-5-20 10:39 發表 查看引用來源

內涵,修養,談吐。由時間,興趣,閱讀浸出黎既。隨年紀會修練到,加油!

潛台辭:bob 叔老 ☺
我呢d老人家不學無術,算吧啦!
臀部靈魂總會有某些人欣賞🤣🤣

呢幾日好掛住星加坡的靚酒店,好味既喇沙串燒,整日游水, hea,  如果可以來個短trip 多好!(發夢mode 啟動)

引用:
原帖由 meow_917 於 2020-5-19 23:15 發表 查看引用來源

多謝你支持藍叔叔!
咁你鐘唔鐘意喵喵?
我錫到我隻衰貓燶呀,成日都要聞下佢摸住佢,不過佢好衰架,佢黐我就得我黐佢就唔得~
雖然佢係普通唐貓,但對我黎講係我心肝寶貝~

引用:
原帖由 meow_917 於 2020-5-19 14:34 發表 查看引用來源

爬開文就知我好保守啦!(哈哈~!)
E,就係爬開你的文,俾我的感覺是外冷内热,串嘴得来有point 有内容,至於你保唔保守,我唔知,呢様要今晚帮我问下你老公.......哈哈
另,越来越熱鬦,半日無上,差D揾唔返你的答复

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆