上一頁下一頁
發新話題

Del。緣滅

收藏  |  訂閱
2.8k  73.8k

引用:
原帖由 meow_917 於 2020-5-19 12:31 發表 查看引用來源

唔駛突然咁重口味既。。。。
咁都叫重口味? 教育電視應該會教喎。

引用:
原帖由 leechi1978 於 2020-5-19 13:09 發表 查看引用來源
又好,仲以為你咁爽添
爬開文就知我好保守啦!(哈哈~!)

明天520, 大家有冇特別約人食飯?其實我都係剛知咋!

我竟然睇晒妳39版留言~
似貓既女人果然令人又愛又恨~

引用:
原帖由 meow_917 於 2020-4-3 02:25 發表 查看引用來源
在你的唱機放低唱片是我

算是暗中一起分享過首歌

從你的套房帶走被單是我

你睡過的至少我都睡過

為何那個故障手機無故修好了

梳妝枱怎麼這麼快沒有香水

為何有雨門前就突然有一把傘

相簿的相偏偏天天變少

很 ...
每個人心裡都會有D點子,視乎妳對某人而付出,相對的~

BTW呢首歌係正既~

引用:
原帖由 meow_917 於 2020-5-19 15:11 發表 查看引用來源
無,明天不會有特別事情發生。

引用:
原帖由 meow_917 於 2020-5-19 12:38 發表 查看引用來源

你有專業技能喎!如果你能tailor 畀我,我錫你一啖! 有時唔一定係用金錢衡量既,手作既更加珍貴。
我d所謂專業其實喺呢個世代已經變得唔專業了!當然我希望d人唔會咁睇喇!

我會一直堅持堅守這份專業,這也是上天賜給我嘅其中一種天賦。

引用:
原帖由 meow_917 於 2020-5-19 15:11 發表 查看引用來源
我食自己囉!哈哈!(不過可能要在工作中渡過)

所以噚晚整咗個薑汁鮮奶燉蛋,一陣請太太食。heheheheehehe

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2020-5-18 22:46 發表 查看引用來源

如果我有樣有錢又有事業,我會等人追多d, 可惜現實係殘酷
有錢有樣都喺度等!你個名改得啱啦 😆🤘🏻

引用:
原帖由 meow_917 於 2020-5-19 12:17 發表 查看引用來源

好老實講,有聽過d 女人一出黎食貴一貴,又要人送錶送袋。我自問就冇咁厚面皮。

我同d 叔叔出街,有時約食茶記,我畀錢請返佢添,餐餐佢請,我都唔好意思。

大家打工仔,佢好想見你先約你,但唔代表佢係水魚呀! ...
妳呢種女人可以加好多分 💯,不過如果去啲咁大眾化嘅地方呢;咪由得男人畀錢啦,男人會覺得自在啲,我自己係咁啦。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆