上一頁下一頁
發新話題

Del。緣滅

收藏  |  訂閱
2.8k  73.6k

當然是過程喇!過程可以是開心、傷心、感動、感慨......但從中一定會有得著,況且最後嘅結果真係如自己一早所想?話唔定會有喜出望外的事情發生呢!

早晨!祝大家週末愉快!
引用:
原帖由 meow_917 於 2020-4-24 21:27 發表 查看引用來源
今晚命題:明知沒有結果的,那開始是為了什麼?

引用:
原帖由 Bob_Lennon 於 2020-4-25 11:32 發表 查看引用來源
當然是過程喇!過程可以是開心、傷心、感動、感慨......但從中一定會有得著,況且最後嘅結果真係如自己一早所想?話唔定會有喜出望外的事情發生呢!

早晨!祝大家週末愉快!

...
英雄所見略同🤣🤣
不過我唔會諗得你咁正面,放棄一段感情非易事,點解一定要二揀一,唔好可以魚與熊掌兩者兼得?

一定會enjoy 整個過程既,曾經我都試過一次,開始/過程/終結,都好刻骨。唔係時間長短問題,5年過去喇,我都仲好記得當中既事情。

回覆 1304# meow_917 的帖子

我有試過因為大家都好愛大家而嗌交,咁樣算唔算?

引用:
原帖由 ERUOSTEPBACK3 於 2020-4-25 20:18 發表 查看引用來源
我有試過因為大家都好愛大家而嗌交,咁樣算唔算?
都算架

回覆 1315# meow_917 的帖子

我大概理解係咩啦,不過好難。

引用:
原帖由 meow_917 於 2020-4-25 19:56 發表 查看引用來源
一定會enjoy 整個過程既,曾經我都試過一次,開始/過程/終結,都好刻骨。唔係時間長短問題,5年過去喇,我都仲好記得當中既事情。
愛是愉快 是難過 是陶醉
是情緒 或在日後視作傳奇
愛是盟約 是習慣 是時間
是白髮 也叫你我乍驚乍喜
完全遺忘自己 竟可相許生與死
來日誰來問起 天高風急雙雙遠飛

唔好諗埋一邊,一棵樹不代表整個森林,都係努力賺錢keep fit 緊要d !

引用:
原帖由 meow_917 於 2020-4-26 12:00 發表 查看引用來源
唔好諗埋一邊,一棵樹不代表整個森林,都係努力賺錢keep fit 緊要d !
話中有話,唔通有玄機🤔🤔

引用:
原帖由 meow_917 於 2020-4-24 09:27 PM 發表 查看引用來源
今晚命題:明知沒有結果的,那開始是為了什麼?
那是想要去感受、去擁有的感覺

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆