上一頁下一頁
發新話題

我想問下 其實男人JJ長D 真係有分別架?

收藏  |  訂閱
61  8.3k

引用:
原帖由 katherineTsang 於 2014-9-5 05:10 PM 發表 查看引用來源

試過4次墨魚仔,其中3次都係件工具都係大約得10cm 到, 前奏得3-4分鐘,個個事前都吹到話自己最少要做30分鐘先會射,點知埋牙插得嗰幾下,五分鐘都吾夠就射左………
另一次,嗰個真係有司華力腸咁長 ...
妳同我一樣鍾意長跑 遇到神槍手好鬼無癮!

引用:
原帖由 katherineTsang 於 2014-9-5 05:10 PM 發表 查看引用來源

試過4次墨魚仔,其中3次都係件工具都係大約得10cm 到, 前奏得3-4分鐘,個個事前都吹到話自己最少要做30分鐘先會射,點知埋牙插得嗰幾下,五分鐘都吾夠就射左………
吓,五分鐘就玩完?
可能對住你副惹火身材啩,最緊要休息一會後可不可以做番夠時間啫。如果唔得又是後生仔,你要叫佢地補養下身子至得喎。

引用:
原帖由 katherineTsang 於 2014-9-5 05:25 PM 發表 查看引用來源

我真係有試過咁樣,嗰次係我既第一次,條仔入嗰時雖然係痛痛地,但係吾似有經驗既人講既咁痛,前頭我以為係我問題,因為有啲人話人人既感覺吾同,而我事後去小便,抹妹妹嗰時右有啲 ...
我都試過插D第一次。老實講,除左全新因素外,我情原同有經驗的做。因為看見她們痛苦的表面及動作上不能配合,好有強暴feel,不太喜歡。
大家配合到,魚如得水的感覺正好多。

引用:
原帖由 特濃咖啡 於 2014-9-6 11:41 PM 發表 查看引用來源

妳同我一樣鍾意長跑 遇到神槍手好鬼無癮!
鐘意長跑也有限度吧!我試過多次要對手用手先至完事。所以太長時間也未必對手like。

我係男,我覺得有分別囉
我扯起時長五吋,但女友覺得唔夠長,頂得唔夠入。做果時成日叫我插入D,我話成條野插晒入去啦。
有D女好enjoy 頂到盡頭,有D就覺得痛。所以好睇對手,女仔下面深D就要配個長D。

引用:

係唔係大多數華人都係得10CM?

引用:
原帖由 LoveAndPeaceHK 於 2014-8-25 11:37 PM 發表 查看引用來源

搞起來係咪真係勁好多架?

其實都只係平均多出2-3cm  真係甘大 ...
重有JJ分  公同拿 架
公=勇猛:smile_o12:
拿=軟弱女人型:smile_51:

引用:
原帖由 hihitohihi 於 2014-10-17 08:06 PM 發表 查看引用來源
係唔係大多數華人都係得10CM?
我都吾清楚呀!不過遇過4,5個都係差吾多咁係size, 理想中既size好難求的………

引用:
原帖由 katherineTsang 於 2014-10-19 11:48 PM 發表 查看引用來源

我都吾清楚呀!不過遇過4,5個都係差吾多咁係size, 理想中既size好難求的………

有個愛滋同志話佢同過200港人做愛,JJ勃起後有十二厘米以上的人少之有少。
我在廁所見過一個大隻港男條賓周未勃起已經有外國人的SIZE,但我亦見過高大的男仔陰莖未勃起係5CM長
認同你講個句,女性想搵到理想JJ SIZE的男人是好難求

引用:
原帖由 katherineTsang 於 2014-10-19 11:48 PM 發表 查看引用來源

師姐妳呢句令我想起余文樂係戲中的句白:”粉紅色乳頭,可遇不可求!”
現在可改為:
”size嘅要求,可遇不可求!”

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆