上一頁下一頁
發新話題

想問各位人妻。。。

收藏  |  訂閱
59  3.0k

引用:
原帖由 洒洒滖 於 2014-10-24 09:49 PM 發表 查看引用來源
真係無奇不有!

訓起度樓主都唔搞。。。佩服

引用:
原帖由 小小的太陽 於 2014-10-24 10:22 PM 發表 查看引用來源

唔係見野就食架啦

引用:
原帖由 小小的太陽 於 2014-10-24 10:22 PM 發表 查看引用來源

唔係唔搞……唔敢夾硬搞啫……

可能佢心諗自己係吾係咁無吸引力,點解同你訓咁耐都吾搞我

從後攬住人妻訓,用jj頂住人妻patpat雙手再摷野,如果人妻咁都無反應就真係無話可說

引用:
原帖由 乂六道骸乂 於 2014-10-24 12:18 AM 發表 查看引用來源
識左個人妻,經常會見面食飯會攬下錫下,仲會成日揾機會去我度瞓,但偏偏唔肯同我做……請問其實係咩心態?同埋我係咪唔應該打破呢個模式呢…?

我估佢對波or 身體有刀疤.怕你厭棄!!:smile_o06::smile_o06:

可能我鬼仔性格啦~我又點會嫌棄d25歲又白又滑嘅人妻呢T,T

引用:
原帖由 乂六道骸乂 於 2014-10-25 01:37 AM 發表 查看引用來源
可能我鬼仔性格啦~我又點會嫌棄d25歲又白又滑嘅人妻呢T,T
佢介意呀,,,,之前有條人妻識左成2年都唔比我食,,終於係我話唔再見面啦,先比我食,點知一除衫,大大條刀疤係其中一個波度,

當堂冇咩mood做,之後就sayolala啦.你話啦,你未真係遇到先敢講姐!!:smile_o06::smile_o06:

引用:
原帖由 zeddd 於 2014-10-25 02:18 AM 發表 查看引用來源

佢介意呀,,,,之前有條人妻識左成2年都唔比我食,,終於係我話唔再見面啦,先比我食,點知一除衫,大大條刀疤係其中一個波度,

當堂冇咩mood做,之後就sayolala啦.你話啦,你未真係遇到先敢講姐!!:smile_o06::smile_o06:
師兄,佢點解有疤?

引用:
原帖由 fung9fung 於 2014-10-25 02:35 AM 發表 查看引用來源

師兄,佢點解有疤?

有硬塊 :smile_o03::smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆