上一頁下一頁
發新話題

觉得老公变態

收藏  |  訂閱
183  13.5k

引用:
原帖由 傻瓜基 於 2014-8-2 09:10 PM 發表 查看引用來源
我都加左:smile_13:
你又兴交換?

引用:
原帖由 傻瓜基 於 2014-8-2 09:10 PM 發表 查看引用來源
我都加左:smile_13:
你又兴交換?

引用:
原帖由 Lily花香 於 2014-8-2 11:27 PM 發表 查看引用來源

你又兴交換?

No no,這方面我沒興趣:smile_42:

引用:
原帖由 Lily花香 於 2014-8-2 07:58 AM 發表 查看引用來源

有男人昅你老婆表示你老婆有吸引力,应該开心至啱

呢樣我唔認同喎 ...
唔通我老婆有冇吸引力都要靠外人"目及"黎 judge ?
我自己覺得有味得 lor ~ :smile_27:

冇理由要搵到人黎肯渣我老婆個胸黎證明佢身材好卦 ?
而妳老公就係想證明妳好吊先搵人返黎玩4p ... ?
呢 d 只係歪理黎啫 ... (我個人認為):smile_39:

如果呢度邊個絲打想搵人證明自己有幾索幾吸引幾好身材幾好吊的話 ....
咁最多我抵諗d幫妳地做免費測試員勒 ~ :smile_45:
p.s. 我唔係想話妳唔啱, 妳講o既完全正確, 只係我唔希望唔想同唔需要 lor ~ 我認我老土架勒 ... :smile_42:

引用:
原帖由 Lily花香 於 2014-7-31 09:21 PM 發表 查看引用來源
咁呢度真系有冇师兄比老婆人吊?

Yes, me. My wife and my old classmates, exchange:smile_34:

引用:
原帖由 知輸俠 於 2014-8-3 08:03 AM 發表 查看引用來源

呢樣我唔認同喎 ...
唔通我老婆有冇吸引力都要靠外人"目及"黎 judge ?
我自己覺得有味得 lor ~ :smile_27:

冇理由要搵到人黎肯渣我老婆個胸黎證明佢身材好卦 ?
而妳老公就係想證明妳好吊先搵人返黎玩4p ...  ...
"我抵諗d幫妳地做免費測試員勒"??? are you handsome and muscular? If yes, may be my wife may eat :smile_34:

引用:
原帖由 tiger115 於 2014-8-3 08:40 AM 發表 查看引用來源
nice to hear

引用:
原帖由 tiger115 於 2014-8-3 08:41 AM 發表 查看引用來源
(*^.^*) 亲亲~

"我抵諗d幫妳地做免費測試員勒"??? are you handsome and muscular? If yes, may be my wife may eat :smile_34:

引用:
原帖由 tiger115 於 2014-8-3 08:41 AM 發表 查看引用來源
(*^.^*) 亲亲~

引用:
原帖由 tiger115 於 2014-8-3 08:40 AM 發表 查看引用來源
CHing plays 3p ? Or swap wife?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆