上一頁下一頁
發新話題

Gundam Seed Destiny 連合 vs. Z.A.F.II Plus

收藏  |  訂閱
1.1k  103.5k

正呀!!

引用:
原帖由 bele 於 2006-12-12 12:45 PM 發表

我用3550A:122: ,雖然我部ps2可以讀到+/-R,但我喜歡用+R,因為可以轉booktype,就萛唔玩送俾人應該可以減少兼容問題:025:

nec官方firmware +R碟係無得轉booktype,想轉就要update非官方firmware,唔駛 ...
首先好多謝你咁詳細講比我知先   我試緊你個flash firmware  但佢話你個1.xxxx.bin  果個唔岩我用

仲有  岩岩將CALL OF DUTY 3 減肥再燒  都係咁  逗留向黑畫面  

PS>>當有時讀+R既GAME窒時   唔知點解將我部PS2橫放再左右向上擺動就會快D..  原因不明.. 未知係咪我部機有問題呢?

引用:
原帖由 echizenll 於 2006-12-12 06:46 PM 發表

首先好多謝你咁詳細講比我知先   我試緊你個flash firmware  但佢話你個1.xxxx.bin  果個唔岩我用

仲有  岩岩將CALL OF DUTY 3 減肥再燒  都係咁  逗留向黑畫面  

PS>>當有時讀+R既GAME窒時   唔 ...
到底你部機係唔係3540A?:092:

Anyway,你搞清楚究竟係咪3540A然後自己到下面連結download適合既firmware,見到咁多firmware花多眼亂唔知揀邊個,唔緊要,你搵最update果個就掂,唔滿意新既firmware可以隨時還原官方firmware,果度都可以搵到。 :025:

http://liggydee.cdfreaks.com/page/

補充:不是所有遊戲減肥後都可以玩到,你部機有無問題我不清楚,這個問題要搵專業人士才可以解答:025:

引用:
原帖由 bele 於 2006-12-12 07:59 PM 發表

到底你部機係唔係3540A?:092:

Anyway,你搞清楚究竟係咪3540A然後自己到下面連結download適合既firmware,見到咁多firmware花多眼亂唔知揀邊個,唔緊要,你搵最update果個就掂,唔滿意新既firmware可以隨 ...
我部機其實之前換過磁頭  換完返黎玩都OK架  之後玩玩下  部機好似又有D問題咁  玩返之前岩岩整玩既果D GAME都唔得  
其實會唔會我部機同DVD-R既碟唔夾呢?  但係CALL OF DUTY 3 係LOAD到入去CLICK START架  但START完揀完EASY之後就黑..
讀DATA讀得特別慢 OR 窒 OR 有時讀唔到呢  其實關唔關部機事架?

仲有,, 最UPDATE果個應該係最上定最下?:027:

Thank you very much!

引用:
原帖由 echizenll 於 2006-12-12 08:48 PM 發表

我部機其實之前換過磁頭  換完返黎玩都OK架  之後玩玩下  部機好似又有D問題咁  玩返之前岩岩整玩既果D GAME都唔得  
其實會唔會我部機同DVD-R既碟唔夾呢?  但係CALL OF DUTY 3 係LOAD到入去CLICK START架   ...
其實你地問我讀碟問題我都好難解答,因為我從來都無問題,或者係因為我好早己經用HDL玩games,宜家個lens讀碟能力非常強勁,狗屎垃圾碟都可以讀到:098:。
至於你問我機同-R夾唔夾,咁你係用乜野碟?有無用三菱、verbatim?試下用其他碟:092:

如果你部機係3540,可以選擇1.04 bitsetting呢個firmware,bitsetting即係可以改booktype,最底應該會見到呢個連結

http://liggydee.cdfreaks.com/stratinfo/5/0

你會見到每個firmware既更新日期:025:

thank to your share

有冇人可以講比我知下載後點先可以玩到?
我真係咩都唔識,thx:029:

多謝..想玩好耐啦^^

thz,等了好久

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆