上一頁下一頁
發新話題

Gundam Seed Destiny 連合 vs. Z.A.F.II Plus

收藏  |  訂閱
1.1k  103.4k

very thx

引用:
原帖由 bele 於 2006-12-5 08:37 PM 發表

你只要tick左解壓時出問題都照unzip就萛唔係100%都可以解壓
頭先我搞錯左,我以為係iso,rar都無問題,唔駛100%都可以解壓

救命呀!! 好慢呀

仲要無種呀!!!  各位請幫忙加加種呀 ^^

做種是良好的美德

引用:
原帖由 bele 於 2006-12-5 08:32 PM 發表

其實唔一定要100%都可以燒錄,你只要rename佢做iso,然後直接燒錄,摶一摶少左果0.1%都可以boot機,當然,閣下視DVDR如糞土可以一摶:122:
如果unzip 到.......
咪試試用alcohol 120% read 到入面的file 睇下得唔得
PS2 game 正常咪又係一的file...

下載完唔回覆我怕俾雷砍~=.=

引用:
原帖由 bele 於 2006-12-5 08:37 PM 發表

你只要tick左解壓時出問題都照unzip就萛唔係100%都可以解壓
出左問題後好似唔可以繼續(照unrar)

thank you!!!

引用:
原帖由 五叔 於 2006-12-5 08:40 PM 發表
你下完唔做種就會俾人砍...............

引用:
原帖由 五叔 於 2006-12-5 08:40 PM 發表
可能會有人比雷砍先............:032:

2粒種啦=口=加速加速

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆