上一頁下一頁
發新話題

Fling係一種被需要既感覺

收藏  |  訂閱
85  2.8k

引用:
原帖由 海運王子 於 2020-9-9 16:13 發表 查看引用來源
打扮下應該都仲有唔少人會追,始終除左少少肥,身材確係唔錯
幸福🥳🥳🥳我就慘🤪🤪走咗様肥到隻豬咁😢

回覆 51# yeungho73 的帖子

師姐,你又太誇張吧🤣🤣🤣

引用:
原帖由 海運王子 於 2020-9-9 16:21 發表 查看引用來源
師姐,你又太誇張吧🤣🤣🤣
我減咗應該都會幾靚

附件

回覆 53# yeungho73 的帖子

瘦既話個個都靚啦🤣🤣師姐又唔似真係豬咁喎,起碼我唔覺

引用:
原帖由 海運王子 於 2020-9-9 16:28 發表 查看引用來源
瘦既話個個都靚啦🤣🤣師姐又唔似真係豬咁喎,起碼我唔覺
咁似咩吖?大笨象?

回覆 55# yeungho73 的帖子

我好少評論其他人既外表,大家要互相尊重。BTW, 我以前識個朋友都同師姐差唔多,不過大家結婚後就好少見了

引用:
原帖由 海運王子 於 2020-9-9 16:35 發表 查看引用來源
我好少評論其他人既外表,大家要互相尊重。BTW, 我以前識個朋友都同師姐差唔多,不過大家結婚後就好少見了
你知唔知點解我老公會娶我,因為睇我一定唔會偷到食😢😢😢

回覆 57# yeungho73 的帖子

咁都得🤣🤣🤣冇話偷唔偷到架喎,各取所需,總有方法另對方進入狀態既。我之前識果個都係咁

引用:
原帖由 海運王子 於 2020-9-9 16:40 發表 查看引用來源
咁都得🤣🤣🤣冇話偷唔偷到架喎,各取所需,總有方法另對方進入狀態既。我之前識果個都係咁
哇,識食🤪🤪

回覆 59# yeungho73 的帖子

其實用口,吹一陣,乜都硬晒啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆