有冇試過響疏化度攪野?

收藏  |  訂閱
31  3.7k

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2014-10-28 09:55 PM 發表 查看引用來源
有冇試過響疏化度攪野?我覺得好好玩, 通常係即興,著住衫做, 而且轉好多姿勢。

真搞就未試過旦試過全裸趴係梳化俾個男仔幫我塗油按摩好舒服..系床做尼樣野反而冇咁好可能床冇甘易就到位..我訓係梳化佢可以跪係地個位剛剛好

有試過 好刺激

試過狗仔爬系梳化背, 打開窗簾, 對住果窗, 望住大街做, 睇住D車同人經過, 超high

我又覺得梳化舒服d 喎, 可能張床太林, 同埋梳化換位方面d, 容易扒o係度
好多時被鞭打都係o係梳化(廳)進行, 佢都鐘意坐o係梳化, 我跪o係前面地上幫佢含:smile_40:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-10-31 06:12 AM 發表 查看引用來源
我又覺得梳化舒服d 喎, 可能張床太林, 同埋梳化換位方面d, 容易扒o係度
好多時被鞭打都係o係梳化(廳)進行, 佢都鐘意坐o係梳化, 我跪o係前面地上幫佢含:smile_40:
師姐, 你真係好服務

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-10-31 06:12 AM 發表 查看引用來源
真仔service,你男友幸福!

引用:
原帖由 tbwife2013 於 2014-10-31 12:43 AM 表 查看引用來源
試過狗仔爬系梳化背, 打開窗簾, 對住果窗, 望住大街做, 睇住D車同人經過, 超high
不是在屋企吧?

引用:
原帖由 Water_man 於 2014-11-1 01:19 AM 發表 查看引用來源
不是在屋企吧?
屋企呀, 打開窗望住樓下或者對面大廈做

梳化正啊..刺激好多..不過要硬身少少同皮既..唔係幾難清理

我覺得好鬼正!有次女友著住校服同佢響疏化度玩, 玩左好多姿勢,好似

-我坐響疏化上,佢跪響地上幫我含
-佢坐響疏化上, 我擘開佢大脾,奶佢個gap
-硊響坐響疏化上, 雙手扶住倚背, 我拉起佢條裙,玩狗仔式
-我坐響疏化上, 佢坐上我度,面向我玩"騎乘"姿勢,我一邊拉起佢上半身校服,啜佢對波
-我坐響疏化上, 佢坐上我度,背向我玩"背騎乘"姿勢,我一邊用手伸入上半身校服,玩佢對波
-最後佢坐響疏化上, 我擘開佢大脾,張佢條under 掛響佢一邊大脾,用"正常位"埋單!響疏化度玩呢個姿勢,佢可以睇住我JJ抽插佢妹妹,刺激到爆!

前往最後回覆