上一頁下一頁
發新話題

老公俾人發現咗d秘密

收藏  |  訂閱
108  7.4k

引用:
原帖由 63021 於 2014-10-20 09:39 PM 發表 查看引用來源

如果我有老婆一定唔會睇咸片同打飛機
米又係會打飛機!

樓主妹妹都可愛
偷睇你老公打J
有冇睇到濕晒

引用:
原帖由 ttppsoso 於 2014-10-20 08:48 PM 發表 查看引用來源
我同老公結婚四年,一直都係同我屋企人住,(我媽&家姐)
上星期我家姐突然問我同老公既性生活正唔正常,我都好奇怪佢點解會咁問,原來我老公俾家姐發現佢半夜係廳度睇咸片,仲見到佢打飛機.想問係咪個個男人都鐘意打飛機? ...
師姐, 呢D係男人天性, 日日做都唔等於唔駛打飛機...

我夠樣樣同我老公做足, 佢有時襯我未返屋企都有打飛機習慣(一屋精味) ... 只要佢同我做時交足功課, 我就由佢

引用:
原帖由 ttppsoso 於 2014-10-20 08:48 PM 發表 查看引用來源
上星期我家姐突然問我同老公既性生活正唔正常,我都好奇怪佢點解會咁問,原來我老公俾家姐發現佢半夜係廳度睇咸片,仲見到佢打飛機.想問係咪個個男人都鐘意打飛機? ...
叫你家姐來呢度,大把人招呼佢。包括我。
好快走出單身一族!

對男人嚟講好正常,做愛同打飛機係兩回事.

有屋企人都係廳打飛機:smile_42:

引用:
原帖由 SmartJay 於 2014-10-21 12:01 PM 發表 查看引用來源
有屋企人都係廳打飛機:smile_42:
我都係喎

引用:
你家姐其實想問你要唔要幫手
:smile_30:

回覆 12# 的帖子

sorry,果個係我家姐不是妹妹,應該唔會濕咗瓜,話晒都係妹夫呀:smile_13:

回覆 18# 的帖子

吓,唔係呀,呢d野唔駛家姐幫手呀,我同老公次數都好正常喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆