上一頁下一頁
發新話題

[原創古代色文] 女人天下

收藏  |  訂閱
67  34.6k

其實小弟近期都開始想寫多D萌系作品 , 預計下年出既4篇 ,
就有3篇係萌系 ... 不過小弟長期喜好的是熟女系 , 我想找多些此系作品參考下 ,
S兄有咩好介紹???

另外 , 考慮係2015年出既文 , 大部份係可能西洋題材 , 尤其西洋AV玩的 ,
和西洋很不同 , 之後小弟會較多睇西洋AV , 以吸取題材~~

引用:
原帖由 阿克立多依 於 20-8-2013 17:37 發表 查看引用來源
其實小弟近期都開始想寫多D萌系作品 , 預計下年出既4篇 ,
就有3篇係萌系 ... 不過小弟長期喜好的是熟女系 , 我想找多些此系作品參考下 ,
S兄有咩好介紹???

另外 , 考慮係2015年出既文 , 大部份係可能西洋題材  ...
真係唔好意思啦:smile_o06:我真係冇提才給你,只好靠腦吧:smile_o10:

越唸越覺得 "女搜查官之拷問--墨西哥篇" 寫得好差 , 甚至原本既大綱 ,
竟然有D原本設定左 , 結果都無寫到落去~~

之後出晒4篇之中 , 可能有一篇玩唯美 ... 希望玩到 , 又寫得唔太差拉:smile_35:

今日開始復工 ... 做運動 , 跑左兩公里 , 我唸住跑幾日先 ,
操翻好個身體先 , 下星期正式再寫文 , 其中兩篇唔知寫邊先好 ,
兩篇都係熟女文 , 但一篇本土FEEL D , 一篇又玩國際性~~

引用:
原帖由 阿克立多依 於 3-9-2013 17:42 發表 查看引用來源
今日開始復工 ... 做運動 , 跑左兩公里 , 我唸住跑幾日先 ,
操翻好個身體先 , 下星期正式再寫文 , 其中兩篇唔知寫邊先好 ,
兩篇都係熟女文 , 但一篇本土FEEL D , 一篇又玩國際性~~
做完運動;沖返靚涼;再寫靚靚故事俾我地睇啊?

不知道有沒有看人妖 ... 我是指線上西方AV網站那一些 , 如果有看 ,
應該知道泰國人人妖始於是當中的大宗 ... 如果簡略咁講 , 網上人妖片 ,
可以從女優分兩大類 , 也就是東西方兩大類 , 西方而言 ,
其實就係含非亞洲的各式人種 , 如果再要找一個大宗 , 就是拉美人妖 ;
東方方面 , 基本上就是泰國和日本了 , 但泰國質和量都比日本好很多 ,
可以說是 "泰天下 , 而日一角" ~~

事實上 , 以小弟看人妖AV的經驗 , 發現有些泰國頂級人妖AV女優 ,
她們的待遇簡直好到嚇了我 ... 一個叫XXXXWORLD的 ,
她就只是露露鳥 , 不停拍COSPLAY照 , 就己經有不少人入她的收費網 ,
再訂閱她的相片 , 最多也只是打打手鎗  玩玩肛門玩具 ;
另一位 , 名字我記不得了 , 但我知道她的成名絕招 ,
就是可以彎腰自含雞雞 ... 其他基本和XXXXWORLD程度相約

而另外兩個是近年冒起 , 相對上面兩位艷麗型的 , 這兩是可愛型的 ,
同樣是露露鳥  玩玩雀  弄一弄菊花 , 就算真的有插菊花了 ,
男優都極之 "溫柔" ... 觀鳥賞菊 , 我去了觀鳥團嗎???

想想 , 日本人不要同樣的人妖女優 , 裸體  自慰就可以拍片了事 ,
恐怕吉澤  蒼井空兩位大神 , 都完全不可企及 ... 我聽說過 ,
泰國一些人妖女王 , 甚至不用露甚麼 , 就只是出出SHOW便可以賺錢 ,
不過美日一樣有低調 , 不從事性行業的人妖 , 所以這方面就不評論了 ,
只是她們也太誇張了 ...

其實想想也是 , 雖然人妖雖多 , 但老實的說 , 樣子有點抱歉 ,
或者整不到很像女性 , 佔數己經很大比例 ... 要找到可以符合美女要求的 ,
比例己經是好少 , 去到驚為天人的 , 真的只有十數而己 ,
所以在人妖這一類型 , 樣子是絕對重要的要求 ... 不似熟女等取向 ,
美女多到我們可以挑骨頭 , 這個有韻味  這個夠羞恥  這個好典雅 ...

講話會寫文 , 拖左個幾禮拜都未動筆 ... 之前幾日 , 電腦神下神下咁 , 本來唸緊好唔好搵人整 ,
但後來發現用少D就無事 , 或者平野無好拉 , 我E+估到一日唔可以開OVER12個鐘 ,
所以之後大概一日用佢9粒鐘 , 都好既 , 其他時間可以專心做下運動 , 操好個身體 ;
睇下書 , 充實精神需求 , 希望之後寫到好文拉~~

引用:
原帖由 阿克立多依 於 11-9-2013 15:32 發表 查看引用來源
講話會寫文 , 拖左個幾禮拜都未動筆 ... 之前幾日 , 電腦神下神下咁 , 本來唸緊好唔好搵人整 ,
但後來發現用少D就無事 , 或者平野無好拉 , 我E+估到一日唔可以開OVER12個鐘 ,
所以之後大概一日用佢9粒鐘 , 都好既 ...
我動了筆寫"皇爺淫辱民女編"只係完成六成,諗住九月頭上文,望中秋上到啦?到時借借板位上文喎?

引用:
原帖由 阿克立多依 於 11-9-2013 15:32 發表 查看引用來源
所以之後大概一日用佢9粒鐘 , 都好既 ...
我動了筆寫"皇爺淫辱民女編"只係完成六成,諗住九月頭上文,望中秋上到啦?到時借借板位上文喎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆