上一頁下一頁
發新話題

25歲人妻好想要 點算好?

收藏  |  訂閱
213  11.9k

25歲人妻好想要 點算好?

我同老公拍拖6年 結咗婚年半
籌備結婚個時發現有咗bb 個b宜家都成歲
新婚初時每星期都有做愛 但當個肚越來越大驚影響到bb 就停咗無做
生完bb 3 4個月之後 我地都有正常嘅性生活
但每個月大概只做愛2次 完全滿足唔到我嘅性慾

其實我老公都唔差 佢放工返泥都會湊下b(只限1-2個鐘)
幫我洗奶樽(只限奶樽奶嘴)
而我係全職家庭主婦
不過唔洗煮飯比老公食
因為夫家住得近 佢地會煮埋比我地

在大半年前 我發現老公間中會“呢”埋廁所睇鹹野(可能怕我同個b騷擾佢)
我老公只係大我3年 點解佢有需要睇 但無需要做
自此之後我就好主動撩佢搞野(一直以來大部分佢做主動)
但最近我地做愛嘅次數越來越少 有時我做主動 佢通常話好攰 第二日要早起 來拒絕我
甚至夾住細佬唔比我掂 當時我真係勁唔開心
雖然我知佢成點瞓 第二日7點幾要起身 我都知佢真係會唔夠瞓會攰
但每星期會用 三日“刨馬”睇馬同打藍球
放假又唔會瞓晏d 話要約佢爸同妹8點食早餐
(真係唔明 平時佢同佢爸妹平時都有得見 都唔知點解放假仲要約食早餐)當然我同奶奶都無去食
但佢逢紅日放假 都唔會諗住滿足下我 寧願同一星期見幾次嘅屋企人食早餐

我真係好愛我老公 加上有埋bb
我真係唔想去偷食 而去滿足我嘅性慾
始終我老公係我第一個擁有我嘅男人
請問有無人幫下我 教下我點做?

引用:
原帖由 MrsWife 於 2014-10-28 07:14 AM 發表 查看引用來源
新婚初時每星期都有做愛 但當個肚越來越大驚影響到bb 就停咗無做
但每個 ...
有冇diy丫平時?

引用:
原帖由 hc8760 於 2014-10-28 07:37 AM 發表 查看引用來源

有冇diy丫平時?

無牙 (其實我唔識)

引用:
原帖由 MrsWife 於 2014-10-28 07:45 AM 發表 查看引用來源

無牙 (其實我唔識)
唔識可以教你丫,玩具呢?

引用:
原帖由 MrsWife 於 2014-10-28 07:14 AM 發表 查看引用來源
但每個 ...
妳有無試過引佢?

買啲性感睡衣,試下唔同地點搞囉,其實您老公同我case有啲似

引用:
原帖由 chan9898 於 2014-10-28 07:47 AM 發表 查看引用來源

妳有無試過引佢?

無試過 最多主動撩佢細佬

試下著啲性感衫,或唔覺意走光引下佢

引用:
原帖由 hc8760 於 2014-10-28 07:47 AM 發表 查看引用來源

唔識可以教你丫,玩具呢?

我無玩具

引用:
原帖由 MrsWife 於 2014-10-28 08:03 AM 發表 查看引用來源

無試過 最多主動撩佢細佬
你試下主動渣住佢黎吹丫嘛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆