上一頁下一頁
發新話題

我原意係玩,但對方要求做我男友

收藏  |  訂閱
174  4.7k

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2014-11-18 07:29 PM 發表 查看引用來源
tourist_bb... 雖然佢令你困擾.. 但有冇影響到你跟其他互撩的人傾計呢
當然有影響到啦,令我覺得內疚,佢言談間成日當我係佢女朋友,令我都自動同其他人選既接觸減到最低囉,唔係無得返轉頭既,但係真係少咁 d 玩既機會囉

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2014-11-18 07:41 PM 發表 查看引用來源

我唔講我感受.. 係因為我被人呃過先想享受同唔同女做的感覺
我未結婚同未拍拖

我試過追一個女仔.. 佢見到我另一個朋友, 寧願做人地 sp..
唔開心時佢就搵我攝... 當真心變成花膠.. 真膠就會成形...花心就會變 ...
我何嘗唔係,當誠心一片,變一地心碎,以為買入左隻藍籌,點知係空瞉公司,然後一舖清袋,傷得太重,就開始另行一條路。跟住,分散投資,嬴唔少賺唔少。:smile_39:

你做左偷心賊做左幾耐?

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-11-18 07:43 PM 發表 查看引用來源
當然有影響到啦,令我覺得內疚,佢言談間成日當我係佢女朋友,令我都自動同其他人選既接觸減到最低囉,唔係無得返轉頭既,但係真係少咁 d 玩既機會囉
你地見過面未架:smile_41:未見過面都咁,係呢段情感上,你應該係下風,主動權唔係你度。

仲要係以一個唔光彩既開局。。。。前景唔樂觀:smile_39:

引用:
原帖由 阿米€ 於 2014-11-18 07:47 PM 發表 查看引用來源

你地見過面未架:smile_41:未見過面都咁,係呢段情感上,你應該係下風,主動權唔係你度。

仲要係以一個唔光彩既開局。。。。前景唔樂觀:smile_39:
未見過

引用:
原帖由 阿米€ 於 2014-11-18 07:46 PM 發表 查看引用來源

我何嘗唔係,當誠心一片,變一地心碎,以為買入左隻藍籌,點知係空瞉公司,然後一舖清袋,傷得太重,就開始另行一條路。跟住,分散投資,嬴唔少賺唔少。:smile_39:

你做左偷心賊做左幾耐?
因為我都鍾意 flirt.. 鍾意有女 like me.. 根本唔知偷左幾耐:smile_13:

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-11-18 07:52 PM 發表 查看引用來源
未見過
GOOD LUCK。

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2014-11-18 07:52 PM 發表 查看引用來源

因為我都鍾意 flirt.. 鍾意有女 like me.. 根本唔知偷左幾耐:smile_13:
偷到自己都唔知時日:smile_45:。。。。。

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-11-18 07:43 PM 發表 查看引用來源
因為同你撩開的人, 你唔會同佢傾呢個男仔.. 而佢真係當成你係自己的一樣.. 自然對你心情有矛盾同減低需要

你唯有同佢傾計個陣, 叫佢唔好講太多甜言蜜語.. 話未真正相處見面過.. 佢講呢 d 說話對你係種傷害
佢真係聰明的, 佢未必成日搵你住.. 佢會退縮; 相反佢真係笨的... 佢真係會再講更多低 b 說話令你更加唔知點
真係收佢線同俾自己喊下.... 補返個 whatsapp 話佢知我唔係唔理你.. 而係我要冷靜及休息一下.. 隔一日會再接返電話

你有時間休息同思考..同樣係一兩日的時間, 當你收拾到心情.. 再體悟同其他人撩時會否帶回一點快樂
如果你做得到的, 至少你日後俾到理智同佢再傾落去... 到時再諗佢係 sp 定鍾意的人都冇問題

引用:
原帖由 阿米€ 於 2014-11-18 07:54 PM 發表 查看引用來源

偷到自己都唔知時日:smile_45:。。。。。
咁偷到自己偷到個真心返黎咪夠咯... 做人開心點好

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2014-11-18 07:58 PM 發表 查看引用來源

因為同你撩開的人, 你唔會同佢傾呢個男仔.. 而佢真係當成你係自己的一樣.. 自然對你心情有矛盾同減低需要

你唯有同佢傾計個陣, 叫佢唔好講太多甜言蜜語.. 話未真正相處見面過.. 佢講呢 d 說話對你係種傷害
佢 ...
Jimmy 我 exactly 做左你講既野,跟住佢就無搵我兩日,當然我有即時搵其他人傾啦,咁我又唔特別覺得開心唔開心既,只係一種活動咁,我其實當時係唔知道點解佢突然唔搵我,只係覺得好奇怪,兩日後咪問番佢係咪嬲呀,咁,佢先話俾我知原來佢真係嬲,跟住無耐又 sweet 番,再無耐就審我同其他男人 d 關係,要我唔好再同其他人,而家佢已經上晒位,我口頭上無得走喇 :smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆