上一頁下一頁
發新話題

25歲人妻好想要 點算好?

收藏  |  訂閱
213  11.9k

引用:
原帖由 fung9fung 於 2014-10-28 02:30 PM 發表 查看引用來源

趁佢臨瞓前唔知情況下俾D春藥妳老公,攪掂!
如果都唔攪妳,原因可能:
1已經性無能(帶佢睇醫生),
2出便有另一件攪(應該立即起身出街),
3D藥係流(找藥房佬負氣)。

http://n2.hk/d/im ...
嘩...唔係幾好呱 佢30歲都未有就比春藥佢食

引用:
原帖由 空中白羊 於 2014-10-28 03:46 PM 發表 查看引用來源

講真你幾靚幾大波好啦, 兩個人都一齊咁耐,
唔多唔少都會厭倦, 唔搞吓d新鮮野邊得呢...
可能係啦 :smile_o03:

其實你老公中唔中意做?應該話你地平時會點做?你老公又中意d咩?

妳咁得閒回嘅?:smile_35:

引用:
原帖由 chan9898 於 2014-10-28 03:46 PM 發表 查看引用來源

嚟種打擊真係好大吓~~~
諗住開開心心,結果一盤冰水倒落身
係牙係牙 當時真係想搵第二個男人
所以最近我都開咗個wecxxx 都有好多人hi我
話我樣靚身材正 想約我
但我又要驚到d壞人 但又想試 (想試通常係之前比老公拒絕)

開得wecxxxx實大把人pm

引用:
原帖由 MrsWife 於 2014-10-29 12:54 AM 發表 查看引用來源

係牙係牙 當時真係想第二個男人
話我樣靚身材正 想約我
心動不如行動 HAHA

引用:
原帖由 MrsWife 於 2014-10-29 12:54 AM 發表 查看引用來源

話我樣靚身材正 想約我
Wow, 實好多9公~靚人妻喎

引用:
原帖由 豬_妹 於 2014-10-29 12:58 AM 發表 查看引用來源

Wow, 實好多9公~靚人妻喎

唔使估都知係會有好多

引用:

話我樣靚身材正 想約我
Add 嚟睇吓!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆