上一頁下一頁
發新話題

無奈

收藏  |  訂閱
134  6.6k

引用:
原帖由 大芝野 於 2014-10-24 12:17 AM 發表 查看引用來源

可惜唔係咁多囡囡都頂到20分鐘
一齊黎就最好

引用:
原帖由 levin 於 2014-10-24 12:20 AM 發表 查看引用來源

一齊黎就最好

好難夾...有D囡囡好自私咁自己HIGH左先

引用:
原帖由 star2004hk 於 2014-10-24 12:19 AM 發表 查看引用來源
我現在都好怕d人吹~~一晚多次又講自己有幾勁
我今次已經少人pm我啦~~~~
下次我可以自己帶玩具~~~~萬一男人不得起碼有玩具陪下
洗咩帶呀,個男人唔得的話你都起行先返屋企玩玩具啦

引用:
原帖由 star2004hk 於 2014-10-24 12:19 AM 發表 查看引用來源
女人都係一樣:smile_04::smile_04:

引用:
原帖由 star2004hk 於 2014-10-23 01:53 AM 發表 查看引用來源
我試過d男人冇用,扑左不夠一分鐘已經射,超無奈

睇見類型嘅post, 好登果d男人唔低,
始終都係太緊張, 又或者c姐真係索爆性感尤物,
搞地佢未吊就high爆, 難免失水準, 唔好責怪佢地啦,
你地可能未必會講出口, 但係個男人會feel到架,   
扑一次唔夠咪扑多幾次, 比多少少耐性同機會人啦

引用:
原帖由 空中白羊 於 2014-10-24 11:23 AM 發表 查看引用來源

扑一次唔夠咪 ...
回氣後再上再衝再插…!

引用:
原帖由 空中白羊 於 2014-10-24 11:23 AM 發表 查看引用來源

扑一次唔夠咪 ...
掉轉女人表現差你都唔會想再翻食喇:smile_o16::smile_o16:

引用:
聽到條佬吹到性超人嘅,可以唔洗理
九成係中軟皮蛇早洩是一款:smile_o13:

引用:
原帖由 mujicolor 於 2014-10-24 12:51 PM 發表 查看引用來源

掉轉女人表現差你都唔會想再翻食喇:smile_o16::smile_o16:
你又有道理喎!

引用:
原帖由 mujicolor 於 2014-10-24 12:55 PM 發表 查看引用來源

聽到條佬吹到性超人嘅,可以唔洗理
九成係中軟皮蛇早洩是一款:smile_o13:
親身經歷過?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆