上一頁下一頁
發新話題

~=~點會唔用套呀。。。我唔係你女友

收藏  |  訂閱
73  6.2k

叫雞才用套

引用:
原帖由 100q 於 2014-10-26 04:35 PM 發表 查看引用來源
叫雞才用套
我諗師兄天生骨架精奇啦

引用:
原帖由 小小的太陽 於 2014-10-26 05:13 PM 發表 查看引用來源

我諗師兄天生骨架精奇啦

師姐,解釋下好喎!

引用:
原帖由 virginia831107 於 2014-10-23 09:15 AM 發表 查看引用來源

唔止一個:smile_41:
好好奇想知你有幾多個??
咁最後你有無比佢唔用?
我都想知 :smile_o10::smile_o10::smile_o10::smile_o10:

引用:
原帖由 sexman44264 於 2014-10-25 07:54 AM 發表 查看引用來源

有冇套我都做過, 答案係: 一樣咁爽, 跟本就係心理上影響, 同埋 - 男人的自私!:smile_o11:
錯冇套會爽好多同帶套差好遠絕對唔係心理問題

引用:
原帖由 100q 於 2014-10-26 04:35 PM 發表 查看引用來源
叫雞才用套
同意

引用:
原帖由 小小的太陽 於 2014-10-25 12:26 PM 發表 查看引用來源

~~我都知 因為無乜邊個男人出黎同我玩控制到幾時射。。。。唔係誇同串。。

師姐可唔可以教下,對上有做過個男友,七年內只見過佢射得出 3 次,我諗我係死症 :smile_39::smile_39::smile_39:

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-11-20 06:38 AM 發表 查看引用來源
師姐可唔可以教下,對上有做過個男友,七年內只見過佢射得出 3 次,我諗我係死症 :smile_39::smile_39::smile_39:
我男友都唔係經常射出 ==我由佢 始終射唔射 我唔一定幫到佢

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2014-10-25 09:47 PM 發表 查看引用來源
我都試過比人問可唔可以唔用套...
但我有樣野都好唔明...
點解有D男人話唔用會爽D??
我之前同過兩個男人...
佢地一帶套就THE皮...扯唔反.....:smile_o16:
應該係心理問題:smile_45:,我都試過一帶套就軟左,可能同佢D時間點唔夾。

你係同佢地試過好多次都係咁,定一次咁你就同佢地講886?

引用:
原帖由 小小的太陽 於 2014-11-20 07:23 AM 發表 查看引用來源

我男友都唔係經常射出 ==我由佢 始終射唔射 我唔一定幫到佢

咁射唔出,但係仲硬既話,耐力應該好好,抽插好耐都得,可以狂轉姿勢。

不過,射唔出而狀態係軟皮蛇都幾惡頂:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆