上一頁下一頁
發新話題

~=~點會唔用套呀。。。我唔係你女友

收藏  |  訂閱
73  6.2k

引用:
原帖由 小小的太陽 於 2014-10-23 08:03 AM 發表 查看引用來源
都唔只一個對手係咁 但好鍾意臨埋門問 唔用套插兩下 得唔得 咩心態

貪過引多:smile_o05::smile_o05:

呢句通常同女朋友講,始終玩還玩有咩事大家都唔想

引用:
原帖由 小小的太陽 於 2014-10-23 02:53 PM 發表 查看引用來源
搞野我只求開心 人夾人緣
跟本就係! 我地男人都係求插 同射果下既快感, 女既就有被插被爽既 feel, 大家旨在尋開心之餘都要專重對方.:smile_o12:

引用:
原帖由 小小的太陽 於 2014-10-23 11:05 PM 發表 查看引用來源
可能人有左經歷。。。聽到 無套會爽好多
失笑了
有冇套我都做過, 答案係: 一樣咁爽, 跟本就係心理上影響, 同埋 - 男人的自私!:smile_o11:

引用:
原帖由 sexman44264 於 2014-10-25 07:53 AM 發表 查看引用來源

跟本就係! 我地男人都係求插 同射果下既快感, 女既就有被插被爽既 feel, 大家旨在尋開心之餘都要專重對方.:smile_o12:
明白 自己都有自私既時候 但出黎玩基本上我覺得唔應該留手尾 男女亦然

試試你個底線,插得2下就射埋

引用:
原帖由 ohdear 於 2014-10-25 12:23 PM 發表 查看引用來源
試試你個底線,插得2下就射埋
~~我都知 因為無乜邊個男人出黎同我玩控制到幾時射。。。。唔係誇同串。。

出嚟玩梗係用套安全D嘛!
有時上到床有得扑,多數會貪好奇既心態問下得唔得啫!唔得就算~

引用:
原帖由 小小的太陽 於 2014-10-25 12:26 PM 發表 查看引用來源

~~我都知 因為無乜邊個男人出黎同我玩控制到幾時射。。。。唔係誇同串。。

妹妹,似乎還未遇到高手喎!
等哥哥幫幫妳!hehe

引用:
原帖由 小小的太陽 於 2014-10-23 02:53 PM 發表 查看引用來源
有好多pm問我 你好多經驗咁既 其實我都係因為
1。大需要
2。夾到人。技巧。時間唔多 所以好似好多對手
3。唔會拖泥帶水既性格令我好容易一次唔滿意又或者覺得對手要求既野我做唔到就唔會強迫自己去改變
搞野我只 ...
絕對buy你既態度。爽直

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆