上一頁下一頁
發新話題

愛上人夫

收藏  |  訂閱
255  8.2k

引用:
原帖由 巡此王 於 2014-11-21 01:17 發表 查看引用來源

白馬王子未出現姐。。。一定有架
唔信喇... 經歷過太多... 都係靠自己好~

引用:
原帖由 superior_yan 於 2014-11-21 01:17 AM 發表 查看引用來源

係呢排要睇美市... 所以收咁夜姐... 增值自己麻~
平時都係睇亞洲區...
女人睇美市, 好快殘啦~
咁學多d野,人叻d,上位都快d:smile_40:

上到位,先坐得穩啦:smile_40:

咁做下美容,搵個男人sweet下,補返啦:smile_40:

引用:
原帖由 superior_yan 於 2014-11-21 01:20 AM 發表 查看引用來源

唔信喇... 經歷過太多... 都係靠自己好~
除遇而安:smile_o12:

引用:
原帖由 degree06 於 2014-11-21 01:20 發表 查看引用來源

咁學多d野,人叻d,上位都快d:smile_40:

上到位,先坐得穩啦:smile_40:

咁做下美容,搵個男人sweet下,補返啦:smile_40:
呢層當然有做啦~ 讀書時期已經去喇~!!!!!
呢行, 經濟好就好, 唔好即炒人啦...

引用:
原帖由 superior_yan 於 2014-11-21 01:24 AM 發表 查看引用來源

呢層當然有做啦~ 讀書時期已經去喇~!!!!!
呢行, 經濟好就好, 唔好即炒人啦...
咁妳炒得叻,搵幾年的錢等於其他人好多年啦:smile_40:

咁平時有無做開運動呀:smile_40:

引用:
原帖由 degree06 於 2014-11-21 01:26 發表 查看引用來源

咁妳炒得叻,搵幾年的錢等於其他人好多年啦:smile_40:

咁平時有無做開運動呀:smile_40:
做下GYM囉~ :smile_44: 唔比得人知架... 偷偷地閃左去~

引用:
原帖由 superior_yan 於 2014-11-21 01:32 AM 發表 查看引用來源

做下GYM囉~ :smile_44: 唔比得人知架... 偷偷地閃左去~
啱呀,炒賣的壓力超高,係需要做運動將壓力釋放出來架:smile_38:

咁有無偷偷地落街買個包食和飲杯咖啡呀:smile_40:

引用:
原帖由 degree06 於 2014-11-21 01:35 發表 查看引用來源

啱呀,炒賣的壓力超高,係需要做運動將壓力釋放出來架:smile_38:

咁有無偷偷地落街買個包食和飲杯咖啡呀:smile_40:
成日冇飯食就真... 不過就得閒開枝酒飲下... relax下~

引用:
原帖由 superior_yan 於 2014-11-21 01:40 AM 發表 查看引用來源

成日冇飯食就真... 不過就得閒開枝酒飲下... relax下~
咁買d零食放係公司度啦,唔食野,會餓架嘛,精神都難集中呀:smile_40:

工作果時就唔好飲啦,分心呀:smile_40:

引用:
原帖由 degree06 於 2014-11-21 01:41 發表 查看引用來源

咁買d零食放係公司度啦,唔食野,會餓架嘛,精神都難集中呀:smile_40:

工作果時就唔好飲啦,分心呀:smile_40:
我慣晒啦~ 有時飲返1,2杯先做到野~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆