上一頁下一頁
發新話題

愛上人夫

收藏  |  訂閱
255  8.2k

引用:
原帖由 superior_yan 於 2014-11-16 01:57 AM 發表 查看引用來源

我要既唔單只係床上功夫了得...
我要佢既生活品味, LEVEL相等, 又或者比我高~
咁床上功夫只係基本野者:smile_40:

生活品味,精神層次,呢d先係追求呀:smile_40:

咁妳生活品味係咩呀:smile_40:

引用:
原帖由 degree06 於 2014-11-16 02:00 發表 查看引用來源

咁床上功夫只係基本野者:smile_40:

生活品味,精神層次,呢d先係追求呀:smile_40:

咁妳生活品味係咩呀:smile_40:
要識得同我品酒, 講金融股市, 識得同我去d high class地方relax,食野, 飲酒
最重要係有事業心, 夠charm

引用:
原帖由 superior_yan 於 2014-11-16 02:07 AM 發表 查看引用來源

要識得同我品酒, 講金融股市, 識得同我去d high class地方relax,食野, 飲酒
最重要係有事業心, 夠charm
妳鍾意股市架:smile_40:

事業型女士喎:smile_40:

引用:
原帖由 degree06 於 2014-11-16 02:08 發表 查看引用來源

妳鍾意股市架:smile_40:

事業型女士喎:smile_40:
只係我知道男人靠唔住,
我要有自己既事業去保障我自己姐~
再靚既女人都會有老既1日, 唔可以一世都做花瓶~
所以, 我都算係事業型啦...
為世所逼...
有邊個女人唔想搵個依靠...

引用:
原帖由 superior_yan 於 2014-11-16 02:13 AM 發表 查看引用來源

只係我知道男人靠唔住,
我要有自己既事業去保障我自己姐~
再靚既女人都會有老既1日, 唔可以一世都做花瓶~
所以, 我都算係事業型啦...
為世所逼...
有邊個女人唔想搵個依靠...
男人靠唔靠得住,要睇邊個男人啦,都唔係個個男人都靠唔住:smile_40:

人生係要有個目標,咁先有意義架。

唔好諗住依靠某個人啦,咁樣會令自己失去自由和好多野都會受其他人控制架。

搵個大家都互相幫助的人,咁樣關係會更加舒服和持久架。

幫助,可以係經濟層面,可以係心靈上的支持。

靚女,又有事業,好charm:smile_40:

一個唔容易追求的對手

引用:
原帖由 degree06 於 2014-11-16 02:18 發表 查看引用來源

男人靠唔靠得住,要睇邊個男人啦,都唔係個個男人都靠唔住:smile_40:

人生係要有個目標,咁先有意義架。

唔好諗住依靠某個人啦,咁樣會令自己失去自由和好多野都會受其他人控制架。

搵個大家都互相幫助 ...
我發現香港好多男人都唔喜歡事業型女性...
又可能因為咁, 我single左成年啦~

引用:
原帖由 superior_yan 於 2014-11-16 02:21 AM 發表 查看引用來源

咁佢地遇到妳,都唔追妳,係佢地唔識寶者:smile_40:

好野都唔係人人識架嘛:smile_40:

引用:
原帖由 superior_yan 於 2014-11-16 02:21 AM 發表 查看引用來源

唔係無的.. 但相對你會要求對方更多去滿足或達到你的某個程度要求

引用:
原帖由 degree06 於 2014-11-16 02:24 發表 查看引用來源

咁佢地遇到妳,都唔追妳,係佢地唔識寶者:smile_40:

好野都唔係人人識架嘛:smile_40:
啲人厭我忙,比唔到時間出黎麻
想正正經經發展都難

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆