上一頁下一頁
發新話題

[師姐入]你地會唔會PM師兄開戰(p.33,P.34圖)

收藏  |  訂閱
781  27.0k

引用:
原帖由 kaka01 於 2014-1129 12:59 PM 發表 查看引用來源
而家仲會用FB去識人?
乜冇呀,FB有各式各樣群組架嘛,有唔少怨婦係裡面

引用:
原帖由 Lovejuice 於 2014-11-29 04:24 PM 發表 查看引用來源

竟然係咁~
我仲停留係早幾年用FB APP溝妹妹果D日子:smile_27:

直接D講唔俾

之前大家都係咁, 講明唔會俾FB, 講明唔會入大家既生活圈子入面
引用:
原帖由 tourist_bb 於 29-11-2014 01:54 PM 發表 查看引用來源

如果條仔問攞 fb 點答最好?

如果大家關係係SL/SP我諗真係唔好知得太多,唔係知得愈多遲D愈難抽離除非你想更進一步!

引用:
原帖由 kaka01 於 2014/11/29 12:57 AM 發表 查看引用來源
竟然係咁~
我仲停留係早幾年用FB APP溝妹妹果D日子:smile_27:
我用 FB 只試過一次,有日扮晒藝高人膽大,FB add 左一條交友 app 狗公既一個同事, 而家佢叫我上佢度,我唔知點,唔理住先,而家電話有 messenger, 有 d 仔可能會 accept 之前問我係邊個,我要求其答下佢,先 accept,跟住之後佢會問要 wechat, 然後 wechat 傾,佢如果傾完即刻死去係朋友圈放 d 健身相,泳池相,咁即係佢一定有下文

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-11-30 03:23 PM 發表 查看引用來源
我用 FB 只試過一次,有日扮晒藝高人膽大,FB add 左一條交友 app 狗公既一個同事, 而家佢叫我上佢度,我唔知點,唔理住先,而家電話有 messenger, 有 d 仔可能會 accept 之前問我係邊個,我要求其答下佢,先 accept ...
咁我又冇咁轉折
通常直接WECHAT傾~岩就OK唔岩就算~
而家同個澳門妹傾緊~唔知有冇下文:smile_30:

support:smile_30:

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-11-29 01:54 PM 發表 查看引用來源

如果條仔問攞 fb 點答最好?

唔比咪唔比, 駛乜點樣答
就算有女仔問我, 我都答唔比架啦
我唔信你唔比條仔, 佢會唔同你講野囉

好似幾好玩喎,有乜嘢群組?
引用:
原帖由 Lovejuice 於 2014-11-29 04:24 PM 發表 查看引用來源

PM D師兄:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆