上一頁下一頁
發新話題

[師姐入]你地會唔會PM師兄開戰(p.33,P.34圖)

收藏  |  訂閱
781  27.0k

引用:
原帖由 阿米€ 於 2014-11-18 07:27 PM 發表 查看引用來源

再搵過囉,反正,一日唔收山,男人愈大,蝦條黨既黃金期愈長。:smile_45:
做男人要有志氣 d... 出黎行.. 唔好呃蝦條咁衰... 係要好似食龍蝦咁剝左女人的身體.. 欣賞佢 d 肉.. 食左佢.. 再啜埋 d 龍蝦汁

黃金品味員 :smile_40:

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2014-11-18 07:32 PM 發表 查看引用來源

做男人要有志氣 d... 出黎行.. 唔好呃蝦條咁衰... 係要好似食龍蝦咁剝左女人的身體.. 欣賞佢 d 肉.. 食左佢.. 再啜埋 d 龍蝦汁

黃金品味員 :smile_40:
又幾多個男人識咁做。香港好缺少情感和美既教育:smile_39:

一個人對美要有觸覺先識得擔當好成為一個好情人。唔係炮友,床友,性伴。
有D女人一生都幾悲慘,有男友,有老公,有兵,有SP,但卻從未擁有過一個情人。

引用:
原帖由 阿米€ 於 2014-11-18 07:36 PM 發表 查看引用來源

又幾多個男人識咁做。香港好缺少情感和美既教育:smile_39:

一個人對美要有觸覺先識得擔當好成為一個好情人。唔係炮友,床友,性伴。
有D女人一生都幾悲慘,有男友,有老公,有兵,有SP,但卻從未擁有過一個 ...
我有個女人.. 其實由中學識到佢依家.. 都有搞過佢..
佢真係做人第三者或 sp 多過真正拍拖... 我都有聽過佢喊.. 對呢個女仔愛莫能助

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2014-11-18 08:01 PM 發表 查看引用來源

佢真係做人第三者或 sp 多過真正拍拖... 我都有聽過佢喊.. 對呢個女仔愛莫能助
大家遇既都係同一類人:smile_45:,不過,我唔會搞俱樂部同身邊D人,兔子不食窩邊草。

希望,你偷到個真心架啦:smile_38:

GOOD LUCK

引用:
原帖由 mujicolor 於 2014-10-20 02:26 PM 發表 查看引用來源
影相容易,寫故事唔在行,PM師兄好似容易D
我唔介意你pm我嫁:smile_35:

引用:
原帖由 阿米€ 於 2014-11-18 06:27 PM 發表 查看引用來源

厲害厲害,咁都唔叫呃錢。買同賣姐,你最終都叫有食到。

如果我遇著呢D即時黑面,唔係無錢,而係最討厭人玩7我,呃呃氹氹。:smile_39:

如果咁多位師姐想食有錢仔,或者縛住有錢仔個心,你唔可 ...
冇興趣有錢仔,唔小自稱有錢少爺好大脾氣,思想古怪

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2014-11-18 08:01 PM 發表 查看引用來源

喊乜丫,做得sp,第3者,正經男人都唔會想同佢拍拖,男人搵食還搵食,點會同sp拍拖

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2014-11-18 07:27 PM 發表 查看引用來源

個陣 whatsapp 都冇 backup... 壞左電話就冇聯絡啦
可能佢有信心人地會俾錢上佢

男pm我就有:smile_30:

引用:
原帖由 俾比 於 2014-11-19 03:56 PM 發表 查看引用來源
男pm我就有:smile_30:
記得你身材好好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆