上一頁下一頁
發新話題

會唔會為左報復,去搵ONS??

收藏  |  訂閱
74  2.8k

引用:
原帖由 巡此王 於 2014-11-26 04:48 PM 發表 查看引用來源

無呀!你睇到咩?哈哈。。咩都唔知唔認

你好有經驗咁喎:smile_o01:
真係好那賤呀!
真想有一日我都可以咁,佢玩無賴我都可以玩無賴!!

引用:
原帖由 SexDevil 於 2014-11-27 12:13 AM 發表 查看引用來源
有試過做比人做復仇對象, 我意思係佢要報仇佢男友搵左我, 但有一次經驗係同條女開左房但咀完衫都除晒佢話唔得...:smile_o08:
下??你9硬咁點算好??

引用:
原帖由 狂輸 於 2014-11-26 02:17 PM 發表 查看引用來源
妳會唔開心係因為妳緊張佢,
亦即係話就算妳明知嗰晚佢責住個大陸妹黎出出入入,
就算俾妳搵返個香討師兄責返住妳,
妳應該亦都未必高興,
除非妳可以做到妳男友責大陸妹開開心心時,
妳亦都做到俾人責得開開心 ...
咁我可以點呀!!

唔通睇住佢責住個大陸妹黎出出入入玩得好開心,之後ON99係香港得佢返泥呀?!我做唔到呀!!:smile_22:

我可以話比你聽你個機會一定有!

引用:
原帖由 master_slave 於 2014-11-26 01:51 PM 發表 查看引用來源
零妹,我一早話唔好要呢個男人,之前hurt你,宜家又hurt

但我唔認同為報仇而ons,一係就分手,一係就忍,決斷一D吧,無謂浪費時間

分手我怕我唔捨得:smile_39:但我又忍唔到呢頂綠帽

引用:
原帖由 零距離妹妹 於 2014-11-27 12:44 PM 發表 查看引用來源

真係好那賤呀!
真想有一日我都可以咁,佢玩無賴我都可以玩無賴!!
但講真...如為報復去咁做...到時你只會怪責自己..令自己仲痛心

我就試過咁樣嘅經歷我都系出去玩,同男性玩返幾次咁就舒服好多!男女平等嘛,男人可以去玩點解女人唔可以?一樣之嘛最緊要玩完個心舒服。

我就試過咁樣嘅經歷我都系出去玩,同男性玩返幾次咁就舒服好多!男女平等嘛,男人可以去玩點解女人唔可以?一樣之嘛最緊要玩完個心舒服。

引用:
原帖由 零距離妹妹 於 2014-11-27 12:46 PM 發表 查看引用來源

咁我可以點呀!!

唔通睇住佢責住個大陸妹黎出出入入玩得好開心,之後ON99係香港得佢返泥呀?!我做唔到呀!!:smile_22:
甘你咪去 ons 囉,講多無謂行動最實際啦

引用:
原帖由 巡此王 於 2014-11-26 04:48 PM 發表 查看引用來源

無呀!你睇到咩?哈哈。。咩都唔知唔認

你好有經驗咁喎:smile_o01:

男人既一貫做法都係甘上下啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆