上一頁下一頁
發新話題

[師姐入]你地會唔會PM師兄開戰(p.33,P.34圖)

收藏  |  訂閱
781  27.0k

引用:
原帖由 fung9fung 於 2014-10-21 12:52 AM 發表 查看引用來源

應戰梗係私下,唔通想玩多p? :smile_o01:
冇興趣多P:smile_39:
鍾意一對一,咋光曬個男人會好有成功感

引用:
原帖由 SexDevil 於 2014-10-21 01:48 AM 發表 查看引用來源
其實都有架, 我有隻奴都係呢度收返黎, 不過佢算係CD-ROM
就係聽過得男人自稱有,永遠講係女CD -ROM

引用:
原帖由 空中白羊 於 2014-10-21 10:32 AM 發表 查看引用來源

我比左line你㗎
你俾係電話號碼:smile_41:

引用:
原帖由 mujicolor 於 2014-10-21 10:29 AM 發表 查看引用來源

PM我嘅全部俾WECHAT:smile_27:
咪早話咗冇WECHAT:smile_27:
都話你會爆PM架啦....
慢慢揀啦, 呢度有d唔錯架, 裝返個WE CHAT仲好玩呀:smile_30:

引用:
原帖由 一名大食男 於 2014-10-21 12:57 AM 發表 查看引用來源
絕對痴女⋯
上得成人版都係大食格喇:smile_30:

引用:
原帖由 mujicolor 於 2014-10-21 10:29 AM 發表 查看引用來源

PM我嘅全部俾WECHAT:smile_27:
咪早話咗冇WECHAT:smile_27:
我有line , 不過被扣哂分pm唔到!line (king1king)

引用:
原帖由 virginia831107 於 2014-10-21 10:42 AM 發表 查看引用來源

都話你會爆PM架啦....
慢慢揀啦, 呢度有d唔錯架, 裝返個WE CHAT仲好玩呀:smile_30:
WECHAT裝過唔鍾意用:smile_27:

今晚可以DIY

引用:
原帖由 mujicolor 於 2014-10-21 10:38 AM 發表 查看引用來源

你俾係電話號碼:smile_41:
改返啦! add我慢慢傾:smile_35:

引用:
原帖由 鋼鎖 於 2014-10-21 01:05 AM 發表 查看引用來源
妳講到好鐘意玩office boss 大戰女下屬

黑色金屬眼鏡岩唔岩胃口?

,
頭髮有留蔭但係有露額頭,深色金屬眼鏡,裇衫,馬甲/長袖西裝外套,長褲,皮鞋,好吸引

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆