外國生活...知己?炮友?

收藏  |  訂閱
24  1.7k

外國生活...知己?炮友?

大家成日話外國生活,外國人性生活開放。

其實,我有時覺得o係外國...仲難過香港搵對手尤
其係好似我呢 d 唔鐘意落 club 既人。
問心,一夜歡愉唔難搵
奈何,我唔鐘意 ONS。

情願搵一個可以交流
friends with benefits,什至 soul-mate 就最好

曾經有過幾段呢 d 關係
多個朋友,其實好開心

不過,呢d 野,人揀你,你揀人
唔係話遇到就遇到
ONS 真係易搵好多
好似好多人 prefer ons 多過 SP/SL 關係
至於約炮神器,外國真係無香港咁有用
始終,好多亞洲女,其實都 prefer 鬼

鬼可以係白人,黑人,印度人
總之唔係華人

講真,如果有睇引板,都知我有出過 post
我唔係葡萄人班鬼仔

呢個post,只係想講自己感覺...

見好多香港女仔...
人地個鬼仔擺到明當佢係免費雞
都要走過去,然後又沉船...
講到自己好可憐咁
其實,點解做女仔要搞到自己咁 cheap?自己造成,怪邊個?

大家點睇?

引用:
原帖由 Gardiner 於 2014-12-2 07:44 AM 發表 查看引用來源

問心,一夜歡愉唔難搵

情願搵一個可以交流
friend ...
又唔一定嘅
可以搵返華人圈子
Friend搭friend
總有機會搵到

引用:
原帖由 Gardiner 於 2014-12-2 07:44 AM 發表 查看引用來源

問心,一夜歡愉唔難搵

情願搵一個可以交流
friend ...
至於食洋腸呢個問題
我諗由師姐回應返會理想啲

未去過外國生活,comment唔到
引用:

問心,一夜歡愉唔難搵

情願搵一個可以交流
friend ...

引用:
原帖由 Llrr0625 於 2014-12-2 09:00 AM 發表 查看引用來源

又唔一定嘅
可以搵返華人圈子
Friend搭friend
總有機會搵到

可惜,我身邊完全無華人圈子:smile_39:
唉,無奶油為識人返教會嘛。

之前o個 d,其實都係做野識,或者真係好巧合情況識到。
一係就唔係港女...

就算香港, 情況一樣, 鬼仔諗法大家都明, 傾計成日講開, 賽後報告都講埋, 但老實, 好多師姐都喜歡同外國人, 因為爽D, 又唔係過人世, 都係要一晚姐

事實上,鬼夠高大輪廓唔錯

我係Club留意到,好多鬼都係窮鬼,kai仔,成日周埋來呃酒飲,叫請飲酒....南亞仔格衰,令人討厭

但D亞洲女就好鍾意,當寶咁投懷送抱

落Club玩好講外在條件

我未試過外國生活
只係留意到Club的景況

樓主講的SP/SL,有愛的成份
心靈同肉體得到滿足,不過好易沉船

鬼叫人地大條咩~~:smile_o12:

引用:
原帖由 6Inch 於 2014-12-2 11:04 AM 發表 查看引用來源
事實上,鬼夠高大輪廓唔錯

我係Club留意到,好多鬼都係窮鬼,kai仔,成日周埋來呃酒飲,叫請飲酒....南亞仔格衰,令人討厭

但D亞洲女就好鍾意,當寶咁投懷送抱

落Club玩好講外在條件

http://n2.hk ...
咁又係, 屌屎忽顏射口爆中出 乜都俾人玩:smile_o04:

前往最後回覆