上一頁下一頁
發新話題

[原創色文] 女痴漢調教--偷吃小鮮肉的女狼

收藏  |  訂閱
117  14.5k

引用:
原帖由 關隴集團 於 2015-9-28 10:59 AM 發表 查看引用來源

咁都叫唔熟???^.^"
個人認為 , 前者臥底同MISS根本係成年人 ;
後者未睇過 ... 但查維基 , 套野根本係灰色調的 , 點校園青春???
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:
係喎,點解我記得果啲多數校園暴力既:smile_o08:

引用:
原帖由 無巧火成書 於 2015-9-28 12:23 PM 發表 查看引用來源

係喎,點解我記得果啲多數校園暴力既:smile_o08:
灰調我之後會寫兩篇 ... 其中一篇真係灰到盡 , 暫時不便透露 ,
但果篇我唸住做收山作~~

死拉 , 近半個月無寫過野 ... 我唸我都要加強訓練強度 ,
身體唔FIT真係寫唔到文 , 仲要睇多D書 , 無輸入又點會有輸出???

引用:
原帖由 關隴集團 於 2015-9-28 12:44 AM 發表 查看引用來源
話說今日睇報紙 , 見佢大搞大中華小鮮肉合集 ...
咁話晒呢篇都係寫小鮮肉 , 咁我就貼下出來比大家比較下拉 :

王大陸24才

陳偉霆29才 ^.^"

李治侹28 ...
看来,关兄对小鲜肉这个题材,真是挺有兴趣呢,哈哈

引用:
原帖由 阿克立多依 於 2015-9-29 10:24 PM 發表 查看引用來源

看来,关兄对小鲜肉这个题材,真是挺有兴趣呢,哈哈
我知錯架拉 ... 以後唔會:smile_35:

引用:
原帖由 關隴集團 於 2015-9-30 10:10 AM 發表 查看引用來源

我知錯架拉 ... 以後唔會:smile_35:
咁性取向野無話咩錯既!?

引用:
原帖由 無巧火成書 於 2015-9-30 11:00 AM 發表 查看引用來源

咁性取向野無話咩錯既!?

沒有 ... 絕對沒有這種事:smile_35:

歐洲重口味地圖 ... 不過查實我好多都睇唔明:smile_35:  :

引用:
原帖由 關隴集團 於 2015-10-1 10:36 AM 發表 查看引用來源
歐洲重口味地圖 ... 不過查實我好多都睇唔明:smile_35:  :
有性冇愛果到移民嗎?:smile_47:
又到正題,又"強行推介"時間啦
鄙人出左篇鬼,係集奇情香艷懸疑推理攪笑恐怖動作於一文既,雖然咁多元素,但是唔洗驚好少字架咋,希望認得在下既新知舊雨好友趁今日假期入黎支持下:smile_o06:多謝!!
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=25141391&

引用:
原帖由 無巧鬼成書 於 2015-10-1 11:56 AM 發表 查看引用來源

有性冇愛果到移民嗎?:smile_47:
又到正題,又"強行推介"時間啦
鄙人出左篇鬼,係集奇情香艷懸疑推理攪笑恐怖動作於一文既,雖然咁多元素,但是唔洗驚好少字架咋,希望認得在下既新知舊雨好友趁今日假期入黎支持 ...
幾時出咸故???
色文兄弟們等得好苦啊 ...

引用:
原帖由 關隴集團 於 2015-10-2 12:56 PM 發表 查看引用來源

幾時出咸故???
色文兄弟們等得好苦啊 ...
講笑咩,鬼有人等?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆