有一次,在摩星嶺徑山上大小便和自慰,擔驚又過癮(第六集)(完)

收藏  |  訂閱
30  15.9k

有一次,在摩星嶺徑山上大小便和自慰,擔驚又過癮(第六集)(完)

昨天晚上在考試後,獨自乘巴士到達摩星嶺總站,然後行上摩星嶺徑。當時徑上空無一人(間唔中會有車駛入。
然後小心寧靜地向山上前進(怕製造聲音會引來野生動物出沒),走到一半時,我想是否回頭好,後來決定繼續上,到了一個近百年歴史的廢棄公廁

既然咁過癮而附近無人,就決定在入面痾吓尿:smile_19:
該廢廁入面堆滿沙石,蹲坑為一個大孔,入去廢廁找來其中一個廁格,就對準大孔尿(只逐點兒尿,怕水聲太大)

還未痾完就轉身下山離去,其中聽清楚冇車駛近後,行到旁邊無光草地上繼續痾清後,最後乘車回程

這是本人為了感受回歸大自然和無人的地方下野外洩慾而發生過的真實故事:smile_35:

同情色文學有乜關係?係咪貼錯地方?:smile_41:

小便同洩慾係2回事黎噃!
小朋友,你係咪想講你其實係深山打飛機射左好享受咁牙?

引用:
原帖由 lily2222 於 2015-4-24 07:26 AM 發表 查看引用來源
小便同洩慾係2回事黎噃!
小朋友,你係咪想講你其實係深山打飛機射左好享受咁牙?

對呀!深山打飛機射了好爽架
從未試過在如此古老的廁所大小便,痾嗰吓先夠爽

我已經過十八啦,別當小弟弟先得架

引用:
原帖由 KIREN 於 2015-4-24 01:20 AM 發表 查看引用來源
同情色文學有乜關係?係咪貼錯地方?:smile_41:
原先貼在"引人入性",但兩次被刪帖,因內容跟性行為無關,版主指不符合該版

咁唔該你快啲洩慾嚟睇睇

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2015-4-24 06:38 PM 發表 查看引用來源
咁唔該你快啲洩慾嚟睇睇

已進行,惟沒有拍下(環境太黑):smile_19:
下次考慮在廢廁大便和打飛機

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2015-4-24 06:38 PM 發表 查看引用來源
咁唔該你快啲洩慾嚟睇睇

此區不能張貼有關影片

尊貴的會員,私煙或者可以解決你需要。

前往最後回覆