女伴唔俾我掂佢妹妹....

收藏  |  訂閱
16  2.2k

女伴唔俾我掂佢妹妹....

佢有時肯幫我吹, 有時唔肯.
肯吹還好, 唔吹我就進入唔到狀態.
師姐們, 你地介唔介意你partner掂你妹妹?

引用:
原帖由 mawingtai 於 2014-12-22 02:34 PM 發表 查看引用來源
佢有時肯幫我吹, 有時唔肯.
肯吹還好, 唔吹我就進入唔到狀態.
師姐們, 你地介唔介意你partner掂你妹妹?
你入唔到狀態…佢點enjoy呢?顧己及人好d…
大家求開心啫…

引用:
原帖由 以神之名 於 2014-12-22 05:58 PM 發表 查看引用來源

你入唔到狀態…佢點enjoy呢?顧己及人好d…
大家求開心啫…

或者係雞先蛋先既問題。
我以前都好擺心機响前奏上,我付出,換來對方俾心機幫我吹奏,大家都high。
但現任好似好唔鍾意摸來摸去,要求我除褲就上。我又唔係唔ok既。但佢唔濕,又唔俾我掂(當然唔俾鍚佢妹妹)。咁又點入?

有冇試過用言語引誘,得唔得呀???

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2014-12-23 11:32 AM 發表 查看引用來源
例如呢

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2014-12-23 11:32 AM 發表 查看引用來源
係唔係即係黃色笑話: 例如男人五隻手腳, 女人四隻手腳, 兩個加理幾多手腳?
老實講呢個唔係我強項....我都想學但無人教...  

例如: 係佢耳邊讚下佢,您講完次後吹風落佢耳仔到....
或者未必一 定要一開始就攪既,可以攬下,撫摸下手腳,等佢入左狀態先..

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2014-12-23 01:36 PM 發表 查看引用來源
例如: 係佢耳邊讚下佢,您講完次後吹風落佢耳仔到....
或者未必一 定要一開始就攪既,可以攬下,撫摸下手腳,等佢入左狀態先..
都試過, 問題係唔work...
我唔係自誇, 以前差唔多所有partner, 未埋牙前已經被我手口並用摸到高潮.
好奇怪, 佢下面好似係禁地, 唔好話鍚, 用手掂下都唔俾.
而一開始就要攪係佢既要求, 初時可以, 但熱情期過咗就唔係下下OK, 除非我真係餓咗兩三日...
佢會話點解以前既男人得你唔得?  我心諗你之前個個唔超過三個月, 一係就ONS, 我係佢地我都得啦.....

引用:
原帖由 mawingtai 於 2014-12-23 01:51 PM 發表 查看引用來源

都試過, 問題係唔work...
我唔係自誇, 以前差唔多所有partner, 未埋牙前已經被我手口並用摸到高潮.
好奇怪, 佢下面好似係禁地, 唔好話鍚, 用手掂下都唔俾.
而一開始就要攪係佢既要求, 初時可以, 但熱情期過 ...
咁師兄真係冇辦法啦~~~
為有慢慢令佢改變啦

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2014-12-23 02:31 PM 發表 查看引用來源

咁師兄真係冇辦法啦~~~
為有慢慢令佢改變啦
唔緊要, 我多謝您既回覆就真

前往最後回覆