46 12345
上一頁下一頁
發新話題

老公話佢唔得

收藏  |  訂閱
45  2.6k

老公話佢唔得

老公得34歲, 佢呢排唔搞我><
佢話呢排唔係咁得, 朝早訓醒有時硬有時唔硬
想問吓各位有無類似經驗? 老公係咪唔得嘞? 我係咪應該帶佢去睇醫生呢?

引用:
原帖由 QQ2810 於 2015-1-6 11:02 AM 發表 查看引用來源
想問吓各位有無類似經驗? 老公係咪唔得嘞? 我係咪應該帶佢去睇醫生呢?
煲D湯俾佢補下。如果唔得要睇醫生

樓主幾歲呀?

引用:
原帖由 QQ2810 於 6/1/2015 01:02 PM 發表 查看引用來源
即係你老公想做,但勃唔起?

如果係,盡快睇醫生。

男人間中會對性失去興趣。即所謂對性嘅迷網。問題通常係,因為性俾唔到佢刺激感。呢個係心理問題多於生理。我自己都經歷過。忽然覺得性冇乜特別。

你有冇搞下佢細佬,如果你點搞都吾硬,就梗係要睇醫生啦。
引用:
原帖由 QQ2810 於 2015-1-6 11:02 AM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 jacklees 於 2015-1-6 11:56 AM 發表 查看引用來源

煲D湯俾佢補下。如果唔得要睇醫生

咩湯好?
已經成日飲鷄湯架嘞

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-1-6 12:08 PM 發表 查看引用來源

即係你老公想做,但勃唔起?

如果係,盡快睇醫生。

男人間中會對性失去興趣。即所謂對性嘅迷網。問題通常係,因為性俾唔到佢刺激感。呢個係心理問題多於生理。我自己都經歷過。忽然覺得性冇乜特別。 ...
我係仲未掂佢已經話自己唔得嘞><
重點係佢話朝早有時唔會硬,想問吓各位朝早起身係咪一定會硬, 唔硬代表唔得?

引用:
原帖由 jamall 於 2015-1-6 12:03 PM 發表 查看引用來源
樓主幾歲呀?
我33
幾歲同老公唔得有咩關系?

引用:
原帖由 趙元暢 於 2015-1-6 12:14 PM 發表 查看引用來源
你有冇搞下佢細佬,如果你點搞都吾硬,就梗係要睇醫生啦。

無呀,佢唔比我搞佢細佬

引用:
你叫佢滾少 d 啦

46 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆